Home TOP NEWS Ίδια αντιμετώπιση

Ίδια αντιμετώπιση


Όπως το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έτσι και το επερχόμενο με τον Απόλλωνα, η ομάδα μας πρέπει να το αντιμετωπίσει το ίδιο. Πρόκειται για άλλο ένα δύσκολο ντέρμπι και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πάρει το τρίποντο.

Στη φάση που βρισκόμαστε ο στόχος σε κάθε αγώνα δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα μας τρέχει να προλάβει την κούρσα της εξάδας και είναι υποχρεωμένη να πάρει τα εναπομείναντα παιχνίδια για να μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο. Ασφαλώς και αυτό δεν είναι εύκολο μιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή της σεζόν δεν έχει πιάσει σταθερό καλό ρυθμό. Ο αγώνας της Κυριακής ίσως να είναι και ο δυσκολότερος μέχρι τον επόμενο και γι’ αυτό απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να έρθει το ζητούμενο. Μπορεί να διαφέρει με τον προηγούμενο απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο η ομάδα μας χρειάζεται να παρουσιάσει την ίδια θέληση για τη νίκη.

Ενδεχόμενη επιτυχία θα φέρει άλλον αέρα στην ομάδα ενόψει της συνέχειας. Πρέπει όμως να συμβεί αυτό πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Η ουσία είναι το τρίποντο στον αγώνα της Κυριακής να έρθει με κάθε κόστος για να μπορεί να έχει αντίκρισμα και η νίκη της περασμένης εβδομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση θα, θα μετρήσουμε νέες απώλειες που ενδέχεται να κοστίσουν διπλά, μιας και δεν είμαστε στην αρχή.