Home TOP NEWS Οι 14 που κούνησαν μαντήλι, αυτοί που έμειναν και οι… «φρέσκες» αφίξεις!

Οι 14 που κούνησαν μαντήλι, αυτοί που έμειναν και οι… «φρέσκες» αφίξεις!


Αν πούμε ότι έγιναν ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι, θα είναι λίγο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα διαχειρίζεται πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το οικοδόμημα σχεδόν γκρεμίστηκε για να ξαναχτιστεί. Εκτός από νέα ομάδα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, το τριφύλλι ακολουθεί πλέον νέα δομή στα διοικητικά. Υπάρχει ένας μονάχα μέτοχος και ένα 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο για να λαμβάνει τις αποφάσεις, με τον τελευταίο λόγο να ανήκει ασφαλώς στον Σταύρο Παπασταύρου.

Όσες αλλαγές και αν γίνουν στον οποιονδήποτε οργανισμό, ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι εκεί για να επηρεάζει τις εξελίξεις, είτε θετικά είτε αρνητικά. Και επειδή με τις τελευταίες αποχωρήσεις έχουμε χάσει τον λογαριασμό, πάμε να φρεσκάρουμε την μνήμη μας για το ποιοι ήρθαν, ποιοι έφυγαν μέχρι σήμερα, ποιοι βρίσκονται με το ένα πόδι στην πόρτα εξόδου και ποιοι προσλήφθηκαν για να καλύψουν τα… κενά.

Κάνουμε αρχή με τους ποδοσφαιριστές. 18 μεταγραφές είχε κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ το καλοκαίρι, ενώ αν συμπεριλάβει κανείς και τους Αμπντούλ Ατζαγκούν, Δημήτρη Κολοβό και Χάρη Μαυρία, ο αριθμός φτάνει στους 21. Στους πιο πάνω συμπεριλαμβάνεται και ο Φοίβος Χριστοδούλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ΜΕΑΠ.

Η λίστα με αυτούς που ήρθαν το καλοκαίρι:

Τόμας Μεχίας

Μίκαελ Γκαφούρ

Φοίβος Χριστοδούλου

Γιάννης Κούσουλος

Φράνιο Πρέτσε

Αλμπέρτο Λόρα

Ίσμα Λόπες

Κριστιάν Μανρίκε

Χόρχε Ενρίκεζ

Ραούλ Λοέ

Γιόρντι Γκόμεθ

Χουάν Αλμπίν

Κρίστιαν Μόντες

Σάσα Ζίβετς

Χουανάν Εντρένα

Νταβίντ Ραμίρεζ

Τζόρνταν Γκρίνιτζ

Μάρκο Μότα

Από τους πιο πάνω έχουν ήδη αποχωρήσει τρεις ποδοσφαιριστές (Αλμπίν, Λόπεζ, Γκρίνιτζ), ενώ άλλοι δύο βρίσκονται εκτός πλάνων (Ενρίκεζ, Μότα). Να σημειωθεί ότι από το περσινό ρόστερ, αποτέλεσαν παρελθόν οι Τζαρσίνιο Αντόνια και Τζαΐλσον Αραούχο. Συνοψίζοντας, από το ρόστερ των 27 ποδοσφαιριστών που ξεκινήσαμε την σεζόν (συμπεριλαμβανομένου του Μότα), έχουν αποχωρήσει ή δεν υπολογίζονται στο σύνολο 7 ποδοσφαιριστές.

Πάμε τώρα σε άλλα πόστα τα οποία χαρακτηρίζονται σημαντικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με 6 πρόσωπα για την πλήρωση κρίσιμων θέσεων.

Ο λόγος για τους:

Άνχελ Γκόμεθ(Τεχνικός Διευθυντής)

Χουάν Κάρλος Ολίβα(Προπονητής)

Μανέλ Μπεναβέντε(Επικεφαλής Τμήματος Σκάουτινγκ)

Ρομά Κουνιλέρα(Γυμναστής)

Ίσμαϊλ Μαριάνι(Βοηθός Προπονητής)

Πλουτής Αβραάμ(Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος)

Καμπανελάς Μάριος(Εκτελεστικός Διευθυντής)

Όλοι οι πιο πάνω έχουν ένα κοινό… αποτελούν παρελθόν! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έλυσε την συνεργασία της με όλους όσους καταγράψαμε πιο πάνω και προχώρησε σε κάποιες προσλήψεις.

Στην ομάδα ήρθαν οι:

Νεόφυτος Λάρκου(Αθλητικός Διευθυντής)

Γιάννης Αναστασίου(Προπονητής)

Ανδρέας Σκέντζος(Βοηθός Προπονητής)

Λεωνίδας Παπαδάκης(Γυμναστής)

Κυριάκος Παναγιώτου(Αναλυτής ποδοσφαίρου και αγωνιστικής απόδοσης)

Χρίστος Εμμανουήλ(Αθλητικός Επιστήμονας)

Ευάγγελος Νικολάου(Φυσιοθεραπευτής)

 

Για το τέλος αφήσαμε την κεφαλή της ομάδας, που είναι και η πιο σημαντική, καθώς παίρνει τις αποφάσεις που έχουν την μεγαλύτερη βαρύτητα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταρτίστηκε το καλοκαίρι με τα πιο κάτω 9 άτομα:

Παπασταύρου Σταύρος(Πρόεδρος)

Γρηγόρη Δημήτρης(Αναπληρωτής Πρόεδρος)

Αργυρίδης Μάριος(Μέλος)

Γεωργιάδης Νικόλας(Μέλος)

Καμπανελάς Μάριος(Μέλος)

Κυριάκου Λώρης(Μέλος)

Νικολάου Δημήτρης(Μέλος)

Παπαπέτρου Μιχάλης(Μέλος)

Χαραλαμπίδης Νίκος(Μέλος)

Από τους πιο πάνω όπως αναφέραμε και νωρίτερα, είχαμε την πρόσφατη αποχώρηση του Μάριου Καμπανελά, ο οποίος κατείχε διπλό ρόλο (Μέλος στο Δ.Σ, Εκτελεστικός Διευθυντής).

Κάνοντας μια σούμα λοιπόν, καταλήγουμε σε ένα αριθμό 12 προσώπων που αποτέλεσαν παρελθόν από τις θέσεις τους. Αν προσθέσουμε σε αυτούς τους Μάρκο Μότα και Χόρχε Ενρίκεζ που είναι… φευγάτοι, το νούμερο φτάνει στους 14. Από την άλλη, είχαμε αφίξεις 10 ατόμων, που ήρθαν για να αναλάβουν καθήκοντα σε όλα τα μήκη και πλάτη του οικοδομήματος.

Οπωσδήποτε τόσες πολλές αλλαγές προσώπων σε λίγο χρονικό διάστημα, δεν είναι και το ότι καλύτερο. Υπάρχει παραδοχή λαθών και αυτά αποτυπώνονται και στον βαθμολογικό πίνακα. Τουλάχιστον υπάρχει αποφασιστικότητα για να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Αυτό που ελπίζουμε εμείς είναι να έγιναν οι αποχωρήσεις που ευθύνονται περισσότερο για την σημερινή κατάσταση και να προσλήφθηκαν τα σωστά άτομα για να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει στο σωστό μονοπάτι.

*Ενδέχεται να υπάρχουν και κάποιες άλλες προσθαφαιρέσεις που δεν είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.