Home TOP NEWS Βελτιώνεται το πρόβλημα

Βελτιώνεται το πρόβλημα


Ένα πρόβλημα που μας ταλαιπώρησε αρκετά μέσα στην σεζόν, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά. Ασφαλώς αναφερόμαστε στο θέμα με την φυσική κατάσταση, με τους ποδοσφαιριστές να σβήνουν μηχανές σχεδόν από το ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι στην προετοιμασία και είναι δύσκολο να επουλωθεί η πληγή εντελώς.

Ωστόσο, ειδικότερα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει σφυγμό σε όλο το ματς, ενώ και στα υπόλοιπα παιχνίδια υπήρξαν καλά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ διαδραμάτισε ρόλο και η κούραση του αντιπάλου, παρόλα αυτά η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών έχει βελτιωθεί κάπως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πίεση που άσκησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο, και ενώ αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο.

Το ξαναλέμε ότι ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν λύνεται από την μια μέρα στην άλλη. Όσο προχωράμε στη σεζόν θα εμφανίζονται (και) σημάδια φυσικής κούρασης από τα πολλά παιχνίδια. Είναι σημαντικό όμως να περιορίσουμε όσο γίνεται, να διορθώσουμε όσο επιτρέπεται δηλαδή, το πρόβλημα με την φυσική κατάσταση. Είναι ένας τρόπος να κυνηγήσουμε με περισσότερες αξιώσεις τα παιχνίδια.