Home TOP NEWS 9 σερί αγώνες πρωταθλήματος!

9 σερί αγώνες πρωταθλήματος!


Τόσους αγώνες (όσοι αναγράφονται στον τίτλο) έχει να κερδίσει ο Ερμής Αραδίππου, αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα, στο πρωτάθλημα. Οι φτεροπόδαροι δεν είναι τυχαία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόνο εννιά βαθμούς. Στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις δέχτηκαν έξι (!) ήττες και απέσπασαν τρεις ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη της ομάδας από τη Λάρνακα ήταν κόντρα στην Πάφο στις 10 Νοεμβρίου με 3-0!

Πάντα λέμε ότι τα στατιστικά δεν παίζουν μπάλα, αλλά πραγματικά η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται απλά μια καλή και ουσιαστική εμφάνιση για να πάρει τη νίκη. Με όλο το σεβασμό στην ομάδα του Ερμή, αν και δικαιούταν να έχει κάποιους βαθμούς περισσότερους βάσει απόδοσης, δεν έχει δείξει σπουδαία πράγματα. Ελπίζουμε ότι αυτή η διαφορά στην ποιότητα και η απόσταση που χωρίζει της δύο ομάδες, να φανούν και στο γήπεδο για να πάρει η ομάδα το διπλό.

Ο σημερινός αντίπαλος προέρχεται από δύο ήττες και δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο, έχοντας αλλάξει ήδη τέσσερις προπονητές. Ο Χρύσης Μιχαήλ θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στο τριφύλλι και είναι ο τέταρτος που κάθεται στον πάγκο μετά τους Καϊάφα, Ντε Τέους και Κουζίν.