Home TOP NEWS Από τις λίγες φορές φέτος…

Από τις λίγες φορές φέτος…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ χωρίς προβλήματα τραυματισμού και είναι κάτι που συμβαίνει ελάχιστες φορές φέτος. Κυρίως το τελευταίο διάστημα όπου σχεδόν κάθε εβδομάδα είχαμε ποδοσφαιριστή να αποχωρεί με πρόβλημα.

Πέραν της νίκη στον αγώνα του Σαββάτου ένα άλλο γεγονός που χαροποίησε ήταν ότι δεν προέκυψαν περαιτέρω προβλήματα τραυματισμού. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβαινε τον τελευταίο καιρό και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ένας ποδοσφαιριστής αποχωρούσε από τον αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού. Ευτυχώς αυτό σταμάτησε στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ και δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα. Επιπλέον θετικό είναι το γεγονός ότι ακολουθεί διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, κάτι που δίνει χρόνο στους παροπλισμένους να επιστρέψουν. Εκτός φυσικά του Δημήτρη Χριστοφή που επιστρέφει μέσα Απριλίου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Ζίβετς, Λόρα, Πρέτσε και Κατελάρη.

Χθες και σήμερα οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό και από αύριο επιστρέφουν και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος». Εκεί όπου θα απουσιάζουν οι πέντε διεθνείς: Παναγή, Κούσουλος, Τζιωνής, Μαυρίας και Κολοβός. Αμφότεροι θα επιστρέψουν με το πέρας των εθνικών τους υποχρεώσεων, αρχές της επόμενης εβδομάδας.