Home TOP NEWS Επανήλθε…

Επανήλθε…


Επανήλθε στο σκοράρισμα χθες βράδυ κόντρα στην ΑΕΛ ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, όπου πέτυχε το τρίτο γκολ και σφράγισε τη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό ήταν το 2ο τέρμα που πετυχαίνει φέτος ο Άγγλος επιθετικός, μετά τις 16 Σεπτεμβρίου.

Κάναμε αρκετές φορές φέτος αναφορά στην αγωνιστική πτώση του Ματ και ήταν κάτι που επηρέαζε άμεσα και την ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε το εύκολο γκολ φέτος και της έλειπε ο άνθρωπος που την «ξελάσπωσε» πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Χθες μπορούμε να πούμε ότι, έστω και για λίγο, θύμισε τον πραγματικό του εαυτό, αφού με το που πέρασε στον αγώνα και στην πρώτη του επαφή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτός είναι φυσικά ο Ντάρμπισαϊαρ που όλοι μας γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Σίγουρα είναι πρόβλημα ότι πέτυχε μόλις το δεύτερο του γκολ για φέτος, ωστόσο με την βοήθεια του αυτά τα 3 χρόνια, ίσως να είναι ο τελευταίος που πρέπει να κριτικάρεται.

Ας ελπίσουμε αυτό το γκολ, έστω και καθυστερημένα, να του δώσει ώθηση και να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πλέον το πραγματικό του εαυτό.