Home TOP NEWS Ο στόχος δεν αλλάζει…

Ο στόχος δεν αλλάζει…


Παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω από την, υπό προϋποθέσεις, προνομιούχα 4η θέση και ουσιαστικά χωρίς κίνητρα στα εναπομείναντα παιχνίδια, αυτό δεν αλλάζει το στόχο που είναι η αξιοπρεπή παρουσία και το τρίποντο σε κάθε αγώνα. Δε γίνεται η ομάδα μας να τα παρατήσει και να αντιμετωπίζει σαν αγγαρεία τα παιχνίδια και γι’ αυτό οφείλει να παλεύει μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης – Τουλάχιστον… ας το εκμεταλλευτεί

Βάση βαθμολογικής θέσης και κυρίως της πορείας που διανύει η ομάδα μας, είναι σχεδόν ανούσιο να συζητάμε για Ευρώπη, αν και μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες. Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μακριά από την 4η θέση δε σημαίνει ότι πρέπει να ρίξει λευκή πετσέτα και να μην δίνει την πρέπουσα σημασία στους αγώνες της. Αλίμονο μας να ζήσουμε ξανά τα περσινά έκτροπα με την ομάδα μας να σέρνεται καθόλη τη διάρκεια των playoffs. Είπαμε ότι πάμε ουσιαστικά χωρίς στόχους από ‘δω και πέρα μιας και το ζητούμενο της Ευρώπης έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Χρειάζεται ωστόσο το τριφύλλι να αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι κυνηγώντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και όπου τη βγάλει.

Διαβάστε επίσης – Να μην έχει πάλι τον ρόλο του «κομπάρσου»

Αρχής γενομένης φυσικά από το αυριανό παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Ο αγώνας διεξάγεται στο «ΓΣΠ» εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χτίσει ένα καλό σερί με τις ομάδες της πρώτης εξάδας και οφείλει να το διευρύνει.

Διαβάστε επίσης – Η αντίθεση με το προηγούμενο…