Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… αλλαγές

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… αλλαγές


Το Αποέλ ως τυπικά φιλοξενούμενη αντιμετωπίζει σήμερα στο «ΓΣΠ» (19:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, στην 4η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας καλείται να σπάσει αυτό το ντροπιαστικό σερί χωρίς νίκες κόντρα στον «αιώνιο» μιας και αποτελεί το μοναδικό κίνητρο της σημερινής αναμέτρησης. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να παρατάξει την ομάδα έτσι ούτως ώστε να έρθει το ζητούμενο.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Δύσκολη θεωρείται η πρόβλεψη για τον «άσσο» με τους Μεχίας και Παναγή να διεκδικούν επί ίσης όροις τη θέση. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον Ισπανό, καθώς ο Κωνσταντίνος προέρχεται από τραυματισμό και αυτό ίσως παίξει ρόλο. Δίδυμο μπροστά στην άμυνα θα είναι οι Κούσουλος και Βύντρα, με τον Γκαφούρ επίσης να διεκδικεί τη θέση. Στο δεξί άκρο της άμυνας πρέπει να θεωρείται δεδομένος ο Μάρκο Μότα, όπως επίσης και στο αριστερό ο Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Με καθαρόαιμο εξάρι αναμένουμε να παρατάξει τη μεσαία γραμμή ο Γιάννης Αναστασίου και ο επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Ραούλ Λοέ. Λίγο πιο μπροστά είναι σίγουρος ο Γιόρντι Γκόμεθ, ενώ το δημιουργικό ρόλο πιθανώς να αναλάβει ο Ατζαγκούν, ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Άλεξ Σοάρες. Στο δεξί φτερό θα βρεθεί ο Κολοβός και στο αριστερό ο Τζιωνής. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Μαυρίας στο φτερό και σε αυτήν την περίπτωση μετατίθεται σαν «δεκάρι» ο Τζιωνής και μένει στον πάγκο ο Ατζαγκούν.

Επίθεση

Δύσκολη η πρόβλεψη είναι και για την επίθεση με τους Ραμίρεζ και Ντάρμπισαϊαρ να διεκδικούν τη θέση. Αμφότεροι σκόραραν στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, κάτι που προκαλεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ελλαδίτη κόουτς. Πιθανόν ο Κοσταρικανός να έχει προβάδισμα, καθώς επιλέχθηκε περισσότερες φορές από τον Γιάννη Αναστασίου. Το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής που θα μείνει στον πάγκο θα κληθεί να βοηθήσει με την εξέλιξη του αγώνα.