Home TOP NEWS Σε πτωτική πορεία

Σε πτωτική πορεία


Σε εξαιρετικά κακή αγωνιστική κατάσταση, σε σχέση με το τι μας έχει συνηθίσει φέτος, βρίσκεται η ΑΕΛ. Η επόμενη αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διανύει χωρίς αμφιβολία τη χειρότερη της φετινή περίοδο. Κάποια από τα γεγονότα που παραθέτουμε πιο κάτω αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Στα τελευταία έξι παιχνίδια μετρά μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, οι οποίες μάλιστα είναι συνεχόμενες στα τρία τελευταία ματς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την αρχή στο τελευταίο ματς πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ενώ στα γκρουπ η ΑΕΛ μέτρησε άλλες δύο ήττες από ΑΕΚ και Απόλλων. Στην τελευταία νίκη της ομάδας της Λεμεσού απέναντι στην Σαλαμίνα με 3-2, η απόσταση από την 4η ΑΕΚ ήταν στο 9 βαθμούς, διαφορά η οποία πλέον έπεσε στους 2.

Στα πιο πάνω παιχνίδια που αναφέρουμε, η ΑΕΛ δέχτηκε 8 τέρματα,  χαλώντας την καλή εικόνα που είχε φτιάξει στην άμυνα της στο ξεκίνημα. Το δυνατότερο της χαρτί ωστόσο ήταν η επίθεση, η οποία επίσης είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, σκοράροντας μόλις τρεις φορές στα τελευταία έξι ματς.

Τώρα τι σημαίνουν αυτά για την ΟΜΟΝΟΙΑ; Δεν είναι στα καλύτερα της η ΑΕΛ και η ομάδα μας πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Όπως το έκανε άλλωστε και πριν τρεις βδομάδες όταν επικράτησε με 2-0 και πήρε το ζητούμενο. Είπαμε, χωρίς στόχους, αλλά η νίκη παραμένει αυτό που πρέπει να θέλει το τριφύλλι σε κάθε αγώνα και να το δείχνει μέσω της συμπεριφοράς του στον αγωνιστικό χώρο.