Home TOP NEWS Έχει πλέον καλύτερη εικόνα

Έχει πλέον καλύτερη εικόνα


Καλύτερη εικόνα αναφορικά με τους νεαρούς της Ακαδημίας θα λέγαμε ότι έχει ο Γιάννης Αναστασίου, μετά και το προχθεσινό δίτερμα ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη ομάδα. Θα ήταν προτιμότερο τώρα να δώσει σε αυτά τα παιδιά περισσότερες ευκαιρίες δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης – Δίτερμα στο Γέρι μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας (PHOTOS)

Ήδη το έχει κάνει με τρεις ποδοσφαιριστές, με τον Τζιωνή μάλιστα να αποδεικνύεται λίρα εκατό. Αυτό του το αναγνωρίζουμε του Αναστασίου και είναι από τα θετικά του έργου του στην ομάδα. Πλέον και σε αυτή τη θέση αλλά και τη φάση που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, χρειάζεται να δώσει και σε άλλους νεαρούς την ευκαιρία να ντεμπουτάρουν με την πρώτη ομάδα. Οι μικροί παραμονεύουν στην γωνία και περιμένουν πως και πως μια τέτοια ευκαιρία που θα τους βοηθήσει στο να πάρουν εμπειρίες και να αποδείξουν το ταλέντο τους. Τα παιχνίδια που απέμειναν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος δεν δίνουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έτσι υπάρχει η δυνατότητα από τον Ελλαδίτη κόουτς να προβεί σε αυτήν την ενέργεια.

Αν μη τι άλλο ο κόσμος θα ευχαριστιέται περισσότερο βλέποντας μικρούς από την Ακαδημία να αγωνίζονται και έτσι θα αποκτήσουν περισσότερη αξία τα εναπομείναντα παιχνίδια.