Home TOP NEWS Γνώριμη αντίπαλος, διαφορετικές οι συνθήκες

Γνώριμη αντίπαλος, διαφορετικές οι συνθήκες


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω το ντέρμπι «αιωνίων» και με καλή ψυχολογία έστρεψαν την προσοχή στην ΑΕΚ. Στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν μέσα στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Λάρνακας καταγράψαμε μία νίκη και μία ήττα. Χάσαμε 1-0 στην Αρένα στον πρώτο γύρο και κερδίσαμε με το ίδιο σκορ στο ΓΣΠ στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά την αντίπαλο τους αν και σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που την αντιμετώπισαν, στις 6 Ιανουαρίου, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Κερδίζοντας την στην 15η αγωνιστική είχαμε μειώσει την απόσταση από αυτήν στους 4 βαθμούς ενώ σήμερα η διαφορά μας είναι στους 10. Η ΑΕΚ, από την ημέρα που άλλαξε τον προπονητή της, βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Οι ελπίδες μας για έξοδο στην Ευρώπη είναι μηδαμινές ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το βαθμολογικό κίνητρο ουσιαστικά απουσιάζει, ο στόχος της νίκης είναι δεδομένος. Άλλωστε τον τρόπο τον γνωρίζουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές μας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της ομάδας μας το Σάββατο όμως ο Αναστασίου καλείται να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του και να καταστρώσει το πλάνο του για νίκη.