Home TOP NEWS 400(!) ευρώ αύξηση από την Primetel για να προβάλλονται οι αγώνες μας...

400(!) ευρώ αύξηση από την Primetel για να προβάλλονται οι αγώνες μας στο Οίκημα


Με την επαναλειτουργία του οικήματος του σωματείου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Φίλιππος Δημητρίου ανέλαβε τη διαχείριση του. Είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρχουν στο οίκημα όλα τα συνδρομητικά κανάλια ώστε να προσφέρεται ο χώρος προς τον κόσμο της ομάδας για να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας όπου κι αν παίζει. Και κάπου εδώ προκύπτει το εξής παράδοξο.

Για να μπορέσει το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προβάλει τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να πληρώνει συνδρομή 600(!) ευρώ μηνιαίως. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα το πακέτο για προβολή Public του συνδρομητικού καναλιού ήταν γύρω στα 200 ευρώ.

Δηλαδή όχι μόνον η Primetel δεν προσφέρει στο σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δωρεάν το «κουτί» της για να προβάλλονται τα παιχνίδια της ομάδας με την οποία έχει την συνεργασία, είναι κάτι που θεωρούμε πως όφειλε να κάνει, έρχεται και αυξάνει κατά 400 ευρώ τη συνδρομή διότι άλλαξαν δήθεν τα δεδομένα και πλέον σε αυτό περιλαμβάνονται και οι ζωντανές μεταδόσεις των άλλων ομάδων που συμφώνησαν με την CableNet.

Μιλήσαμε με τον Φίλιππο Δημητριού ο οποίος μας εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός αυτό: «Φαίνεται ότι δεν μας σέβονται καθόλου. Πήρα τηλέφωνο στην Primetel και ζήτησα μία προσφορά για τον χώρο εδώ στο σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μου είπαν ότι λόγω των τετραγωνικών εδώ στο οίκημα το ποσό θα είναι γύρω στα 600 ευρώ. Αυτό είναι απαράδεκτο. Θα πληρώνουμε δηλαδή εμείς για να δίνουν τα λεφτά μας στη μία και στην άλλη ομάδα».

Εμείς απλά λέμε ότι θα πρέπει εκεί στην Primetel, επιτέλους να το ξανασκεφτούν λίγο.