Home TOP NEWS Παραμένουν ως έχουν τα δεδομένα με Λοέ και Γκαφούρ

Παραμένουν ως έχουν τα δεδομένα με Λοέ και Γκαφούρ


Καμία εξέλιξη δεν είχαμε με τις περιπτώσεις των Ραούλ Λοέ και Μίκαελ Γκαφούρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων και αυτό δεν αλλάζει, παρά το γεγονός ότι λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι με την επιλογή του Μπεργκ να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, θα μπορούσαν να άλλαζαν τα δεδομένα και τελικά να παραμείνουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμβεί και οι Λοέ και Γκαφούρ παραμένουν εκτός πλάνων, με την ομάδα μας να ψάχνει την χρυσή τομή για λύση των συμβολαίων του. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι οι μάνατζερς των δύο ποδοσφαιριστών ψάχνουν να τους βρουν ομάδα, κάτι που θα διευκολύνει και την ΟΜΟΝΟΙΑ στις διαπραγματεύσεις. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει οτιδήποτε και αναμένεται ότι με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο θα προκύψουν νεότερα.

Θυμίζουμε ότι ο λόγος που οι Λοέ και Γκαφούρ βρίσκονται στην προετοιμασία, είναι επειδή υπάρχει όρος στο συμβόλαιο τους που τους επιτρέπει να ακολουθούν παντού την ομάδα και η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αναγκασμένη να το κάνει, διαφορετικά οι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να κάνουν προσφυγή στην UEFA.