Home TOP NEWS Για τη δεύτερη νίκη…

Για τη δεύτερη νίκη…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει στις 19:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας της χρονιάς, με τον κόσμο να το περιμένει με ανυπομονησία και η ομάδα μας καλείται να κάνει το 2 στα 2.

Ασφαλώς και η δουλειά που έχει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο εύκολη δεν είναι. Απέναντι της θα βρει μια αξιόμαχη ομάδα η οποία πέρσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και τερμάτισε πάνω από τη δική μας. Μπορεί να ηττήθηκε στην πρεμιέρα όμως δεν παύει να είναι μια αξιόλογη ομάδα και θα κυνηγήσει με κάθε τρόπο να φύγει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος.

Από την άλλη βέβαια η εξέλιξη του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την παρουσία της ομάδας μας. Είναι η καλύτερη των δύο, είναι μεγαλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα της και μπροστά στο κοινό της και επιβάλλεται να διπλασιάσει τις νίκες της στον φετινό μαραθώνιο. Χρειάζεται να παρουσιάσει περισσότερη βελτίωση στην εικόνα της συγκριτικά με τον αγώνα με τη Δόξα, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει το ζητούμενο.