Home TOP NEWS Μπεργκ: «Χαρούμενος για τη νίκη, ακόμα αναπτυσσόμαστε»

Μπεργκ: «Χαρούμενος για τη νίκη, ακόμα αναπτυσσόμαστε»


Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά από κάθε παιχνίδι βρέθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, κληθείς να σχολιάσει το σημερινό ντέρμπι. Ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε στην εξέλιξη του σημερινού αγώνα, στο αποτέλεσμα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είπε ο Νορβηγός… «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Το να κερδίσουμε μία καλή ομάδα όπως ο Απόλλων είναι σημαντικό. Είδαμε τον Απόλλωνα στην Ευρώπη είναι καλή ομάδα με κάλους παίκτες. Θέλαμε να κερδίσουμε, να δείξουμε ότι μπορούμε και απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Ήταν δύσκολο παιχνίδι όμως οι παίκτες έδειξαν καλή νοοτροπία και είχαμε καλές στιγμές. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Προστατεύσαμε το υπέρ μας γκολ. Σίγουρα είχαν και αυτοί καλές στιγμές είναι καλοί ομάδα. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για τους βαθμούς, για τους παίκτες, είμαστε νέα ομάδα, αναπτυσσόμαστε και θέλουμε να γίνουμε όσο καλύτεροι γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο. Είδα σήμερα την παρουσία χιλιάδων οπαδών στις εξέδρες και ήταν σημαντική υποστήριξη για τους παίκτες και σε τέτοια παιχνίδι η παρουσία τους είναι πολύ μεγάλη υποστήριξη για τους παίκτες. Δεν έχουμε παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά.»

 

Που τοποθετεί την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος ερωτήθηκε… «Είναι δύσκολο να πω. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Με την Νέα Σαλαμίνα είμασταν καλύτεροι όμως δεν ήταν ένας μονόλογος για εμάς. Σίγουρα αλλά είμαστε καινούργια ομάδα και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος για τη νοοτροπία. Οι παίκτες δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις ότι θέλουν να γίνονται καλύτεροι. Θέλουμε να ελέγχουμε περισσότερο τα παιχνίδια μας. Όταν παίζεις με τον Απόλλωνα μία σταθερή ομάδα τα τελευταία χρόνια και κερδίζεις μόνο χαρούμενος μπορείς να είσαι. Το Αποέλ είναι πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια, η ΑΕΚ και ο Απόλλων διεκδικούν το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, είναι η Ανόρθωση, η Πάφος έχει αλλάξει, δεν μπορώ να πως που τοποθετώ την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα δούμε.. Η Χρονιά είναι μακρά και αν συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε τότε θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος. »

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: