Home TOP NEWS Ξέρει πλέον τα σημεία που… χρήζουν βελτίωσης

Ξέρει πλέον τα σημεία που… χρήζουν βελτίωσης


Το ξέραμε από το καλοκαίρι ότι με τη «νέα» ΟΜΟΝΟΙΑ του Χένινγκ Μπεργκ θα χρειαστεί ιδιαίτερη υπομονή από όλους όσον αφορά την απόδοση. Η αλήθεια είναι ότι με βάση την εικόνα μας τα αποτελέσματα των πέντε πρώτων αγωνιστικών και η βαθμολογική συγκομιδή δεν ήταν αυτά που ενδεχομένως να άξιζε η ομάδα μας, αν αναλογιστούμε κυρίως αυτά που έγιναν στην «Αρένα».

Για μια ομάδα φυσικά που «χτίστηκε» από το μηδέν σίγουρα δεν είναι όλα εύκολα και ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει να κτίζει το μέταλλο που πρέπει. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει πλέον ενώπιον του ένα καλό δείγμα από τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ίδιος έχει «χτίσει» και ξέρει πολύ καλύτερα από όλους τα σημεία που η ομάδα μας χρήζει ιδιαίτερης δουλειάς και βελτίωσης. Η διακοπή του πρωταθλήματος ίσως ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο για την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες και ο κόουτς θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει όλα όσα πρέπει να διορθωθούν.

Στόχος όλων είναι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο, διορθώνοντας τις όποιες αδυναμίες παρουσίασε μέχρι τώρα και να πάει να πάρει το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».