Home SPORTS NEWS Το… γύρισε με Βιεϊρίνια η Πορτογαλία (video)

Το… γύρισε με Βιεϊρίνια η Πορτογαλία (video)


Η Πορτογαλία βρέθηκε να χάνει με 1-3 στο «Ραμάτ Γκαν» του Τελ Αβίβ, αλλά κατάφερε και πήρε τον βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 3-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βιεϊρίνια για τον 1ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μπήκε στο 60’ στη θέση του Βαρέλα και άλλαξε το πρόσωπο των Ιβήρων, οι οποίοι κατάφεραν και πήραν τον βαθμό στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Κοεντράο.

Σκόραρε και ο Ποστίγκα, ενώ λίγο πριν από το τρίτο γκολ της Πορτογαλίας, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε δοκάρι, μετά από πάσα του Βιεϊρίνια… Ο Πάουλο Μασάντο έμεινε στον πάγκο. Μετά την ισοπαλία, οι δυο ομάδες έμειναν ισόβαθμες στους 8 πόντους και στο -4 από την πρωτοπόρο Ρωσία…

Η Πορτογαλία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα, αφού έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Μπρούνο Άλβες μόλις στο 2’, μετά από κόρνερ του Μιγκέλ Βελόζο.

Στο 24′ ο Τομέρ Χεμέντ έκανε το 1-1 μετά από πάσα του Εντέν Μπεν Μπασάτ. Οι δυο παίκτες του Ισραήλ άλλαξαν… ρόλους στο 40′ και τον άσος της Τουλούζ να πετύχει το 2-1, με ασίστι του παίκτη της Μαγιόρκα…

Το Ισραήλ κατάφερε και έκανε το 3-1 στο 70’ με τον Ράμι Γκαρσόν. Η Πορτογαλία μπόρεσε κα μείωσε (3-2) στο… καπάκι και στο 72’ με τον Έλντερ Ποστίγκα. Είχε μπει ο Βιεϊρίνια, που έδωσε πνοή στην ομάδα του.

Στη συνέχεια οι Ίβηρες πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Κοεντράο, μετά από πάσα του άσου της Βόλφσμποργκ, η λύτρωση ήρθε όμως στις καθυστερήσεις με τον άσο τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκει… στόχο! Ο Κονετράο κατάφερε και σκόραρε, βάζοντας κόντρα σε απομάκρυνση αμυντικού, μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Ούγκο Αλμέιδα.

Οι συνθέσεις
ΙΣΡΑΗΛ: Αουάτ, Σπούνγκιν, Γκέρσον, Ταλ Μπεν-Χαΐμ, Τιμπί, Γέινι, Καγιάλ, Νάτχο, Μέλικσον (73′ Ρεφαέλοβ), Μπεν Μπασάτ (81′ Μπεναγιούν), Χεμέντ (64′ Άταρ).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες (74′ Ούγκο Αλμέιδα), Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο (60′ Κάρλος Μαρτίνς), Ραούλ Μεϊρέλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Σιλβέστρε Βαρέλα (60′ Βιεϊρίνια), Κρ. Ρονάλντο, Ποστίγκα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr