Home SPORTS NEWS “Σούπερ” Γουότφορντ – Σημαντική νίκη για Άρσεναλ

“Σούπερ” Γουότφορντ – Σημαντική νίκη για Άρσεναλ

watford-everton


Με ένα όμορφο παιχνίδι άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Γουότφορντ να κερδίζει στην έδρα της 3-2 την Έβερτον και να την περνάει στη βαθμολογία. Η ομάδα του Μέρσεσαιντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, με τον Λουκάκου να ξεχνιέται πίσω από την άμυνα και να βρίσκει δίχτυα στο 17′.

“Οι Σφήκες” τσίμπησαν την αντίπαλο τους στο 36′, ισοφαρίζοντας με τακουνάκι του Οκάκα, ενώ στο 59′ ο Πρεντλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Οκάκα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Βέλγος επιθετικός των “ζαχαρωτών” σκόραρε πάλι στο 86′, όμως δεν αρκούσε ο χρόνος που είχε απομείνει για να φτάσει και σε τρίτο γκολ η Έβερτον.

Στα παιχνίδια των 17:00 ξεχώρισε η νίκη της Άρσεναλ με 3-1 επό τις Στόουκ, μία νίκη που ανεβάζει τους κανονιέρηδες στην κορυφή, με αγώνα φυσικά περισσότερο από την Τσέλσι. Η Στόουκ προηγήθηκε με πέναλτι του Τσάρλι Άνταμ στο 29. Στο 42′ ο Γουόλκοτ ισοφάρισε και με τον Εζίλ στο 50′ έγινε η ανατροπή. Το τελικό 3-1 έγραψε στο 75′ ο Ιγουόμπι.

Τα παιχνίδι του Σαββάτου για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:
Γουότφορντ – Έβερτον 3-2
Άρσεναλ – Στόουκ 3-1
Μπέρνλι – Μπόρνμουθ 3-2
Χαλ – Κρίσταλ Πάλας 3-3
Σουόνσι – Σάντερλαντ 3-0
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 4-2

Στιγμιότυπα: