Home SPORTS NEWS Έκανε το εφτά στα εφτά παίζοντας μπροστά σε άδειες κερκίδες η Μπαρτσελόνα

Έκανε το εφτά στα εφτά παίζοντας μπροστά σε άδειες κερκίδες η Μπαρτσελόνα


Την ώρα που στην Βαρκελώνη το μυαλό όλων ήταν στο δημοψήφισμα για ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας από την Ισπανία, το καμάρι της πόλης, η Μπαρτσελόνα, είχε αγώνα. Μετά από απόφαση της ομάδας όμως, το ματς στο “Camp Nou” διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έτσι ώστε να αποφευχθούν επεισόδια, όπως αυτά στους δρόμους της πόλης, τα οποία όμως προκάλεσε η αστυνομία.

Η απόφαση να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι χωρίς κόσμο πάρθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη του, με χιλιάδες κόσμο να βρίσκεται έξω από το στάδιο, χωρίς να γνωρίζει αρχικά για το γεγονός αυτό. Από νωρίς την Κυριακή, ακουγόταν πως ίσως αναβληθεί το ματς, όμως η Ισπανική ομοσπονδία όχι απλώς δεν έκανε δεκτό το αίτημα των “μπλαουγκράνα”, αλλά απείλησε με ποινές όπως αφαίρεση βαθμών. Αρκετοί και εντός του συλλόγου διαφώνησαν με τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν, έτσι έγινε κανονικά.

Μπροστά σε άδειες κερκίδες λοιπόν, ο Μέσι και η παρέα του έκαναν το εφτά στα εφτά στο Πρωτάθλημα, κερδίζοντας την Λας Πάλμας, η οποία αγωνίστηκε με τη σημαία της Ισπανίας στις φανέλες της. Ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολ, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Μπουσκέτς, στη νίκη με 3-0.

Στα άλλα ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε εντός έδρας την Εσπανιόλ, που έπαιξε σε ένα στάδιο γεμάτο Ισπανικές σημαίες, ως απάντηση στο κύριο θέμα των ημερών. Η εντυπωσιακή φέτος Βαλένθια συνέχισε νικηφόρα, κερδίζοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι Λεγανές. Εντυπωσιακό ματς στο Βίγκο, με τις Θέλτα και Χιρόνα να πετυχαίνουν από τρία γκολ, ενώ μεγαλύτερο σκορ είχε η αναμέτρηση μεταξύ Σοσιεδάδ και Μπέτις.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή
Θέλτα – Χιρόνα 3-3 (8′ Σίστο, 16′ Μαξιμιλιάνο Γκόμες, 76′ Βας / 10′ Πορτου, 14′ Στουάνι, 86′ Χουάνπε)

Σάββατο
Ντεπορτίβο – Χετάφε 2-1 (66′ Λούκας Πέρεθ, 87′ Αντόνε / 54′ Αλφρέντ Εντιάιγ)
Σεβίλλη – Μάλαγα 2-0 (68′ πέν. Μπανέγα, 70′ Μουριέλ)
Λεβάντε – Αλαβές 0-2 (33′ Μουνίρ Ελ Χανταντί, 81′ Μεδράν)
Λεγανές – Ατλέτικο 0-0

Κυριακή
Σοσιεδάδ – Μπέτις 4-4 (13′ Ουίλιαν Ζοζέ, 26′ Οϊαρθάμπαλ, 57′ Τσάμπι Πριέτο, 86′ Ντιέγκο Γιορέντε / 6′ Σανάμπρια, 28′ Φεντάλ, 46′ Χοακίν, 84′ Σέρχιο Λεόν)
Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 3-0 (70′, 77′ Μέσι, 49′ Μπουσκέτς)
Βαλένθια – Μπιλμπάο 3-2 (27′ Τζάτζα, 34′ πέν. Ντάνι Παρέχο, 66′ Ροντρίγκο / 59′ Αντούριθ, 76′ Ραούλ Γκαρθία)
Βιγιαρεάλ – Έιμπαρ 3-0 (25′, 52′ και 76′ πέν. Μπακαμπού)
Ρεάλ – Εσπανιόλ 2-0 (30′, 71′ Ίσκο)

Στιγμιότυπα:

Чемпионат Испании. Барселона – Лас-Пальмас 3:0. 1.10.2017(большой обзор) HD от Мир Спорта online 24 на Rutube.

Peал Мадрид – Эспаньол от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Вaлeнcия – Aтлeтик 3:2 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Чемпионат Испании. Реал Сосьедад – Бетис 4:4. 1.10.2017 HD от Мир Спорта online 24 на Rutube.