Home SPORTS NEWS Τα πανηγύρια του Μέσι, το 500ο γκολ του με την Μπαρτσελόνα και...

Τα πανηγύρια του Μέσι, το 500ο γκολ του με την Μπαρτσελόνα και τα συγχαρητήρια


Τι ποιο ωραία να πετυχαίνεις το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις ενός αγώνα, πόσο μάλλον στο El Clasico και ειδικά με τέτοια εξαιρετικά βαθμολογικής σημασίας… Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτα χαρούμενος μετά το δεύτερο τέρμα που σημείωσε χθες κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το οποίο ήταν το 500ο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Το πανηγύρισε έξαλα, βγάζοντας τη φανέλα και σηκώνοντας την μπροστά στο κοινό του “Μπερναμπέου”.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής από τα 500 γκολ με τη φανέλα των “Μπλαουγκράνα”, τα 343 τα πέτυχε σε αγώνες πρωταθλήματος, 94 γκολ ήταν στο Champions League, άλλα 43 γκολ σε αγώνες Κυπέλλου, 12 γκολ σημείωσε σε παιχνίδια Σούπερ Καπ, 5 γκολ μετράει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 3 στο Σούπερ Καπ Ευρώπης. Δείτε πιο κάτω ξανά το γκολ του Μέσι, αλλά και τον πανηγυρισμό του με βίντεο από την κερκίδα:

 

 

Συγχαρητήρια από εκατομμύρια ανθρώπους δέχθηκε ο Μέσι για την επιτυχία του να φτάσει τα 500 τέρματα, όμως από μερικά άτομα είναι καλύτερο να το ακούς. Δείτε πιο κάτω το βίντεο της Μπάρσα με πρώην παίκτες της ομάδας να του μοιράζουν τα εύσημα και πρώτον τον Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε δώσει την ασίστ στον Μέσι για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Καταλανών:

Χαρούμενος και ο Νεϊμάρ, που δεν ταξίδεψε στη Μαδρίτη λόγω τιμωρίας, αλλά την επόμενη μέρα αποθέωσε τον συμπαίκτη του: