Home SPORTS NEWS H βραδιά του Ραούλ (videos)

H βραδιά του Ραούλ (videos)


Ήταν μια νύχτα φορτισμένη συναισθηματικά. Η Μαδρίτη και η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχονταν τον ήρωά τους. Τον Ραούλ Γκονσάλεθ, ο οποίος την τίμησε όσο λίγοι όλα αυτά τα χρόνια.

Ο αιώνιος αρχηγός των μερένχες επέστρεψε στο Μπερναμπέου για το Τρόπαιο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και ένωσε ξανά τους οπαδούς της Ρεάλ, υπενθυμίζοντάς τους πως ο σύλλογος είναι πάνω απ’ όλα τα άλλα.

Η βραδιά ήταν γεμάτη λεπτομέρειες, ιδανικές όμως για να μείνουν στην ιστορία. Όπως τη στιγμή που ο ΊκερΚασίγιας δίνει το περιβραχιόνιο στον Ραούλ. Ή καλύτερα το επιστρέφει, στον ποδοσφαιριστή που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ της Ρεάλ.

Ο Ισπανός απο την πλευρά του στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου παρέδωσε στον διάδοχό του, τον ΚριστιάνοΡονάλντο, τη φανέλα με το 7, δείγμα του ότι μάλλον αξίζει να την φοράει.

Οι δυο τους άλλωστε συνδυάστηκαν τέλεια για να ανοίξει το σκορ το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς στο 23. Έτσι έληξε το πρώτο 45λεπτο, ενώ στο δεύτερο η βασίλισσα πήρε φωτιά και πέτυχε ακόμα τέσσερα στην νυν ομάδα του Ραούλ, την Αλ Σάαντ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr