Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Χρόνος σε πέντε “πράσινους” στη φιλική νίκη της Εθνικής U14

Χρόνος σε πέντε “πράσινους” στη φιλική νίκη της Εθνικής U14

 


Χρόνο συμμετοχής και στους πέντε “πράσινους” που ήταν στην αποστολή έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, στη φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων U14 κόντρα στα Σκόπια. Οι Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου και Σωκράτης Χατζηβασιλείου ήταν στο αρχικό σχήμα, με τον πρώτο να περνάει εκτός με την έναρξη της επανάληψης και το δεύτερο να παίζει σε όλο το ματς. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πέρασαν στο παιχνίδι οι Λοΐζος Λοΐζου, Άγγελος Ζευκή και Γιώργος Ποντικού, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να φτάσει στη νίκη. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για το ματς:

Με νίκη άνοιξε τον κύκλο των φιλικών της αγώνων η Εθνική Παίδων U14. Στο απογευματινό φιλικό που έγινε στα Κούκλια μετά από πολύ καλή παρουσία νίκησε με 1-0 τα Σκόπια. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας διατήρησε την εδαφική υπεροχή, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Εθνική μας να πιέζει και να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες. Το γκολ που μας χάρισε τη νίκη σημείωσε στο 74’ ο Ιάκωβος Λαός μετά από μελέ διαρκείας στην εστία των φιλοξενούμενων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, 1-0 για την Κύπρο.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Κ. Χρυσοστόμου (41’ Χατζηγαβριήλ), Χατζηβασιλείου, Αχ. Γεωργίου (64’ Κωστής), Κατσιάμη (64’ Λαός), Κοκκινόφτα, Α. Χρυσοστόμου (41’ Λοϊζου), Μαρνέρο (64’ Π. Αντωνίου), Οκκά (48’ Νικολεττίδης), Οικονομίδη (41’ Ποντικού), Χρίστου (41’ Ζευκής), Φασουλιώτη (48’ Κοτσώνης).

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη σε δεύτερο φιλικό που θα διεξαχθεί πάλι στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 11:00 π.μ.