Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Κάλεσμα από τη ΘΥΡΑ 9 για στήριξη στους λεβέντες του φιλέ

Κάλεσμα από τη ΘΥΡΑ 9 για στήριξη στους λεβέντες του φιλέ

 


Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει αύριο στο κλειστό στάδιο “Ελευθερία” η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της ομάδας για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο του 2ου γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ΘΥΡΑ 9 κάνει κάλεσμα στους φίλους του “τριφυλλιού” για στήριξη στους λεβέντες του φιλέ.

Η ανάρτηση στη σελίδα της Θύρας 9: «Επικοινωνούμε με τα μέλη μας αλλά και τον υπόλοιπο ΛΑΟ για να κάνουμε κάλεσμα για τον αυριανό πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς μας χρειάζεται όλους και είναι καθήκον μας να είμαστε εκεί.

ΣΤΙΣ 18:30 ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΥΓ – Πάγια η θέση μας για το γελίο μέτρο της ταυτοποιήσης. Περισσότερα στην αυριανή μας ανακοίνωση».

Το ποστάρισμα των οργανωμένων της Λεμεσού: «Η πίκρα είναι μεγάλη για την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχουν ευθύνη οι λεβέντες του βόλλευ. Επομένως δεν πρέπει να την ”πληρώσουν” αυτοί.

Αύριο λοιπόν πλημμυρίζουμε το ελευθέρια και σπρώχνουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς στην νίκη. Ραντεβού στις 18:30 στο κλειστό.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ».

Το μήνυμα του κλιμακίου της Θύρας 9 στη Λάρνακα: «ΑΣΥΖΗΤΗΤΑ αύριο ΟΛΟΙ Ελευθέρια σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα πετόσφαιρας που δίνουν οι λεβέντες του φιλέ! Στηρίζουμε όλα τα τμήματα αδέλφια!
Αναχώρηση από Λαρνακα στις 17:30.
ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ-ΟΛΟΙ ΘΥΡΑ 9».