Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ «Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε το παιχνίδι»

«Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε το παιχνίδι»

 


Για τον αγώνα Πρωταθλήματος της Παρασκευής με την ΑΕ Καραβά προετοιμάζεται η πετοσφαιρική ομάδα, που τη περασμένη Δευτέρα κέρδισε το Αποέλ σε εξ αναβολής παιχνίδι. Οι “πράσινοι” είναι το αφιλονίκητο φαβορί στο δεύτερο τους παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και χωρίς υποτίμηση πηγαίνουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη: Οι επόμενες υποχρεώσεις, η εκκρεμότητα και ο βαθμολογικός πίνακας

Για την αναμέτρηση στο «Σπύρος Κυπριανού» την προσεχές Παρασκευή στις 20:00 μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα ο Κυριάκος Αδάμου. «Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, αντίθετα θα παρουσιαστούμε σοβαροί για τη νίκη. Αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να δείξει και πιστεύω πως τώρα θα αρχίσουμε να βγάζουμε ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο, από αυτό που έχουμε ήδη δείξει», είπε στο αρχικό του σχόλιο ο πετοσφαιριστής του “τριφυλλιού”.

Συνεχίζοντας, ενόψει και του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί, ο Κυριάκος σημείωσε: «Το σκορ του πρώτου αγώνα μας αδικεί. Σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να ηττηθούμε με 3-0, όμως μας δυσκόλεψαν κάποιες συγκυρίες όπως το χαμηλό ύψος της οροφής. Πιστεύουμε πως στη Λευκωσία, με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση».

Όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα, ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι πιθανόν να μην έχει στη διάθεση του τον Αυγουστίνο Σαββίδης, που είναι αμφίβολος για το ματς και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Τώρα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο εκκρεμές αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα έχει οριστεί για τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018.