Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Οι επόμενες υποχρεώσεις, η εκκρεμότητα και ο βαθμολογικός πίνακας

Οι επόμενες υποχρεώσεις, η εκκρεμότητα και ο βαθμολογικός πίνακας

 


Με εξ αναβολής αγώνες το βράδυ της Δευτέρας συνεχίστηκε η δράση στο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας, με τα φαβορί να παίρνουν καθαρές νίκες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας εκτός έδρας τον “αιώνιο” αντίπαλο και παρέμεινε στο -3 (με παιχνίδι λιγότερο) από τον Παφιακό που επίσης συνέχισε με “τρίποντο”, κερδίζοντας την Αναγέννηση. Νίκη πέτυχε και η Νέα Σαλαμίνα, επί της ουραγού στη βαθμολογία Ολυμπιάς.

Επόμενη εγχώρια υποχρέωση τώρα για το “τριφύλλι” είναι εκτός έδρας με την ΑΕ Καραβά την προσεχές Παρασκευή. Με νίκη τριών βαθμών η ομάδα μας θα εκμεταλλευτεί τις σίγουρες απώλειες ενός ή και δύο από τους αντιπάλους στα πάνω στρώματα της βαθμολογίας. Αυτό γιατί το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής περιλαμβάνει ντέρμπι στη Λευκωσία ανάμεσα σε Παφιακό και Αποέλ, που εάν το αποτέλεσμα κριθεί στο τάι μπρέικ θα έχουν αμφότεροι απώλειες.

Τώρα, όσον αφορά τις εκκρεμότητες, απομένει μόνο μία στο Πρωτάθλημα και αφορά την ομάδα μας. Για την 8η αγωνιστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα, με την ΚΟΠΕ να έχει ορίσει για τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 το ματς στο “Ελευθερία”. Να σημειωθεί πως στο νέο, τις πρώτες πέντε Παρασκευές είναι προγραμματισμένες οι τελευταίες πέντε αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Πριν το εκκρεμές παιχνίδι και τα υπόλοιπα στο 2018, υπάρχει και ευρωπαϊκό ματς για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 20:00 την Άμρισβιλ στον επαναληπτικό της ήττας με 3-0 στην Ελβετία. Οι “πράσινοι” θέλουν οπωσδήποτε νίκη με σκορ 3-0 ή 3-1 για να στείλουν το παιχνίδι στο χρυσό σετ, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση στο γ’ γύρο του CEV Cup. Εάν οι λεβέντες του φιλέ γνωρίσουν νέα ήττα ή ακόμη αν κερδίσουν με 3-2, θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας:
Παρασκευή 15/12/2017 ΑΕ Καραβά-ΟΜΟΝΟΙΑ
Τετάρτη 20/12/2017 ΟΜΟΝΟΙΑ-Άμρισβιλ
Παρασκευή 05/01/2018 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση
Δευτέρα 08/01/2018 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα
Παρασκευή 12/01/2018 Παφιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ
Παρασκευή 19/01/2018 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αναγέννηση
Παρασκευή 26/01/2018 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιάς
Παρασκευή 02/02/2018 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος: