Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έριξαν πεντάρα και βλέπουν πιο ψηλά

Έριξαν πεντάρα και βλέπουν πιο ψηλά

U13a-VSapoel (80)


Νέα νίκη στο Πρωτάθλημα Πρέμιερ U13 πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που παρέμεινε στην 3η θέση και πλέον βλέπει πιο ψηλά. Οι πράσινοι επικράτησαν μέσα στην έδρα τους σήμερα με 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας για την 8η αγωνιστική.

Ενημέρωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η ομάδα μας σήμερα απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Ακρίτα με 5-0. Η ομάδα διατηρείται στην 3η θέση και περιμένει στραβοπάτημα των πρώτων δύο ομάδων για να πλησιάσει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Κατα διαστήματα τα παιδιά του Αντρου Αυλωνίτη έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας προηγήθηκε 1-0 με δυνατό σουτ του Ενρίκε Κάττου σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ομάδα μας επιβλήθηκε πλήρως του αντιπάλου και σκόραρε ακόμη 4 τέρματα. Πρώτα με σουτ ο Ιάσονας Ορφανίδης σημείωσε το 2-0. Στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης με σουτ στην κίνηση έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Μιχάλη Αντωνίου με τον Παναγιώτη Γεωργίου τριπλασίασε την διαφορά. Το 4-0 πέτυχε με ατομική ενέργεια ο Νικόλας Ζαχαριάδης ενώ το σκορ έκλεισε ο Ενρίκε Κάττος με σουτ μέσα από την περιοχή.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας η Ε.Ν Παραλιμνίου το Σάββατο.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Α.Αυλωνίτης) : Π.Βασιλείου, Α.Χριστοδούλου, Μ.Αντωνίου, Β.Χριστοδουλίδης, Α.Χ”Γιάννης, Ν.Ζαχαριάδης, Ε.Κάττος, Ο.Λεμέσιος, Μ.Κόλα, Ι.Ορφανίδης, Αλ.Αυλωνίτης

(Π.Γεωργίου, Γ.Κωνσταντίνου, Ο.Μυλωνάς, Γ.Παπαθανασίου, Στ.Σοφρωνίου)