Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Ανδρέας Νικολάου για τη μέχρι στιγμής πορεία της U17

Ο Ανδρέας Νικολάου για τη μέχρι στιγμής πορεία της U17


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, Ανδρέας Νικολάου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τη διακοπή του πρωταθλήματος (δύο εβδομάδες), τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας U17 και τη συνέχεια.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής. Η απόδοση και τα αποτελέσματα μας ως τώρα μας αφήνουν ικανοποιημένους με βάση το πλάνο και τη φιλοσοφία της Ακαδημίας μας. Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μόνο μέσω των προπονήσεων θα μπορέσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Αν περίμενε η ομάδα να παρουσιαστεί τόσο καλή (4 στα 4 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος) σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είπε: «Είναι η ίδια ομάδα από την περσινή σεζόν που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Κ16 και αυτό βοήθησε πάρα πολύ για να δέσει πιο γρήγορα. Για αυτό και παρουσίασε αυτή την εικόνα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Τέλος, όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και αν μέσω της βαθμολογικής μας θέσης μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι στο τέλος της σεζόν, τότε θα είναι καλοδεχούμενο».

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και συντελεστή τέρματων 10 υπέρ και 3 κατά. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας.