Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΘΥΡΑ 9 χορηγός της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η ΘΥΡΑ 9 χορηγός της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Κάτι που θα μπορούσε να γίνει μερικά χρόνια νωρίτερα, εάν κάποιοι εντός συλλόγου δεν εναντιώνονταν, τελικά πήρε σάρκα και οστά. Η ΘΥΡΑ 9 είναι πλέον ο χορηγός της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται έχοντας στο μπροστινό μέρος της φανέλας της το σήμα της οργανωμένης μας κερκίδας. Έμπρακτα, η ΘΥΡΑ 9 στηρίζει το τμήμα αυτό, που πέραν του οικονομικού, είναι και η παρουσία στο γήπεδο. Οι οργανωμένοι ετοιμάζονται να δώσουν το παρών τους στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας. Πιο κάτω η ενημέρωση:

«Με περηφάνια δεχτήκαμε την έκπληξη της εφορίας του Μπασκετικου τμήματος της ομάδας μας. Στην εκδήλωση της προηγούμενης εβδομάδας στον Κεντρικό, μετά από την παράδοση της χορηγίας εκ μέρους μας, οι υπεύθυνοι της Μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας ανακοίνωσαν ότι από εδώ και στο εξής η ομάδα μας θα αγωνίζεται με το σήμα της ΘΥΡΑ 9 στην φανέλα.

Καλούμε ΟΛΑ τα στελέχη μας ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΩΡΑ 14:00 να δώσουν το παρών τους στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ και να στηρίξουμε τους Λεβέντες του Μπάσκετ που παλεύουν κάθε παιχνίδι παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις που περνά το τμήμα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ 1 – ΟΛΟΙ απόψε στο Ελευθέρια να στηρίξουμε την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τρόπος ζωής.

Υ.Γ 2 – Καλούμε ξανά τον περήφανο Πράσινο Λαό να μην προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα της Τεταρτης με την ανόρθωση δείχνοντας για ακόμα μια φορά την εναντίωση του στο τρομονόμο του Ιωνά και της παρέας του».