Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα με 4-2 στο Λευκόθεο και ακόμη όλα παίζονται

Ήττα με 4-2 στο Λευκόθεο και ακόμη όλα παίζονται


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε απόψε την πρώτη ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Γνώρισε με την ήττα από το Αποέλ με 4-2 εκτός έδρας και η υπόθεση τίτλος είναι ακόμη ανοικτή.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια που παρακολουθήσαμε. 50 σχεδόν λεπτά χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί καθώς υπήρξαν πολλές διακοπές τραυματισμοί οι οποίοι προέκυψαν από τη δύναμη που έβαλαν οι παίκτες στο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε καλύτερα στα αγώνα, κρατησε περισσότερο την μπάλα και κατέγραψε επιθέσεις καλές και θα μπορούσε να σκοράρει. Είχαμε και δοκάρι ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε σπουδαία εμφάνιση. Από ένα σημείο και μετά το Αποέλ ήταν κάπως καλύτερο, ήρθε και ο τραυματισμός του Βάντερσον που επηρέασε και αφού είχε και αυτό τις δικές του φάσεις με δύο δοκάρια σκόραρε με τον Λεάντρο στο 17ο λεπτό. Δεν μπόρεσε να απαντήσει στο τελευταίο διάστημα του πρώτου μέρους η ομάδας μας έτσι το σκορ έμεινε στο 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος αν και το Αποέλ έδειχνε να μπαίνει κάπως καλύτερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε με τον Αλεξίου στο 28ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κρατάνε περισσότερο την μπάλα και στο 33ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι το οποίο έκανε γκολ ο Ραφαελ. Αναγκαστικά στα τελευταία λεπτά έπρεπε να παίξουμε με flying keeper και οι γαλαζοκίτρινοι το εκμεταλλεύτηκαν. Έκαναν το 3-1 δύο λεπτά αργότερα και παρά το γεγονός ότι μειώσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Σέζαρ σε 3-2, το Αποέλ βρήκε και άλλο γκολ στο τέλος με τον Ομήρου.

Δεν τελειώνει κάτι για την ομάδα μας. Το παιχνίδι της Δευτέρας στο «Ελευθερία» θα είναι σίγουρα το κρισιμότερο και εμείς ελπίζουμε ότι θα είναι και το τελευταίο.

Η εξέλιξη του αγώνα:

 

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: