Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Συνεχίζει με το Σάββα και ετοιμάζει ανανεώσεις και προσθήκες

Συνεχίζει με το Σάββα και ετοιμάζει ανανεώσεις και προσθήκες

Volley-Kypelo-AEK (15)


Στον πάγκο της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνεχίσει να κάθετε ο Σάββας Σάββα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, την τρίτη συνεχόμενη. Ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα μας στην κορυφή θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας για να παραμείνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά και να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Κύπριος τεχνικός εμπιστεύεται πλήρως τους πετοσφαιριστές, με τους οποίους συνεργάστηκε φέτος και επιθυμεί να συνεχίσουν μαζί του. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα γίνουν προτάσεις ανανεώσεις στους Κύπριους αθλητές της ομάδας. Τώρα, όσον αφορά τους ξένους παίκτες μας, που βοήθησαν στα μέγιστα, θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους και σύντομα θα γνωρίζουμε εάν θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά. Ο Ρέι φέτος ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας, ενώ ο Μπρούνο ήρθε το καλοκαίρι και έδειξε την κλάση του. Ο τρίτος και τελευταίος ξένος, ο Μοντόγια, ήρθε στα μέσα της χρονιάς όμως η παρουσία του ήταν καταλυτική για να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρωτιά.

Για την επιτροπή πετόσφαιρας, προτεραιότητα είναι να κρατήσει τον κορμό των Κύπριων παικτών και παράλληλα να ενισχύσει την ομάδα με ακόμη 1-2 ποιοτικούς πετοσφαιριστές από το νησί μας. Ενίσχυση δεν θα γίνει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στα άτομα που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και βοηθούν με κάθε τρόπο. Η επιτροπή πετόσφαιρας θα “μεγαλώσει”, ενώ διεύρυνση θέλει και στον αριθμό των χορηγών, που θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια για τη νέα χρονιά.

Η προετοιμασία αργεί ακόμη, αφού υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει, όπως και πέρσι, τον Αύγουστο, με τις επίσημες υποχρεώσεις να αρχίζουν προς το τέλος του Σεπτέβρη.

Διαβάστε ακόμη: Ο σχεδιασμός που θα φέρει νέες επιτυχίες