Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Σήμερα στέψη γίνεται

Σήμερα στέψη γίνεται

volley-pafiakos-15-2-16 (15)


Ραντεβού με το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα έχει απόψε η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ Καραβά (20:00 live omonoianews.com) και θέλει να σφραγίσει και μαθηματικά, ότι θα είναι και φέτος στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. Οι πιθανότητες να χαθεί το πρωτάθλημα ακόμα κι αν χάσει απόψε η ομάδα μας, είναι από απειροελάχιστες μέχρι ανύπαρκτες. Όλοι στην ομάδα του Σάββα Σάββα όμως θέλουν να τελειώνουν μια ώρα νωρίτερα.

Θέλουν επίσης να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αήττητοι, γιατί μόνο έτσι αρμόζει σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα που κτίστηκε την τελευταία τριετία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πρωταθλήτρια ακόμα κι αν χάσει απόψε με 3-2, όμως στοχεύει στην καθαρή νίκη με 0-3, πρώτον γιατί κάθε βδομάδα αυτό θέλει και δεύτερον, γιατί η διαφορά της από τις υπόλοιπες ομάδες της κυπριακής πετόσφαιρας είναι δεδομένη και πρέπει να αποδειχθεί ξανά!

Ο αγώνας έτυχε να είναι εκτός έδρας, κάτι που σημαίνει πως αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει μπροστά στο κόσμο της ομάδας. Το πανηγύρι τίτλου θα πρέπει να περιμένει δυο βδομάδες στο Ελευθερία, το πρωτάθλημα όμως θα κλειδώσει απόψε. Καλή επιτυχία λεβέντες του φιλέ, επιστρέψτε με τη κούπα!