Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πανέτοιμοι για την πρόκληση

Πανέτοιμοι για την πρόκληση

Η μεγάλη μέρα της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εδώ. Η νταμπλούχος Κύπρου, υποδέχεται στο Στάδιο Ελευθερία την Σλοβένικη ACH Volley Ljubljana (19:00, live omonoianews.com), στο πλαίσιο του 2ου γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του αθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πρώτη κυπριακή ομάδα που πετυχαίνει να αγωνιστεί στη διοργάνωση και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάνει βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, παίζει εκεί που καμιά άλλη ομάδα της πατρίδας μας δεν έχει πετύχει να παίξει στο παρελθόν.


Η ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο μετά το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την προσθήκη άλλης μιας κούπας (Σούπερ Καπ) στην τροπαιοθήκη πριν από αυτό. Άπαντες αναγνωρίζουν τις δυσκολίες, ο αντίπαλος είναι ομάδα από την πρώην σέρβικη σχολή, μόνιμος πρωταθλητής στη χώρα του και αυτό τα λέει όλα. Παρά το ύψος του πήχη, οι αθλητές μας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να τιμήσουν το τριφύλλι στο στήθος. Είναι μαθημένοι στις δυσκολίες, έχουν “επιζήσει” από πολύ χειρότερα και έχουν μάθει μέσω αυτών να μεγαλουργούν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ των τελευταίων τριών χρόνων μας έχει αποδείξει πως δεν έχουμε δει ακόμα το ταβάνι της. Κάθε φορά που πετυχαίνει ένα στόχο, βάζει άλλο πιο ψηλό και τον κτυπά με ότι έχει και δεν έχει. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και σήμερα, να κυνηγήσει τη νίκη με ότι μέσο διαθέτει και αν τα καταφέρει να προχωρήσει στον επόμενο στόχο. Αν όχι, μην έχετε αμφιβολία, θα επιστρέψει δριμύτερη στο μέλλον. Καλή επιτυχία ΟΜΟΝΟΙΑ, κάνε μας ξανά περήφανους!