Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Εκεί γιατί τους αξίζει!

Εκεί γιατί τους αξίζει!

Μεγάλη μέρα η σημερινή. Μέχρι το τέλος της, οι αθλητές της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της καρδιάς όπως την αποκαλεί ο κόσμο της, θα σηκώσουν ψηλά στον ουρανό του Ελευθερία τον τρίτο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία του αθλήματος. Ένα τίτλο που δεν ήρθε εύκολα παρά το “σκούπισμα” στους τελικούς. Πέρασε από κύματα η χρονιά, τέλος όμως καλό όλα καλά και οι δυσκολίες είναι εκεί απλά για να μας θυμίζουν πόσο σπουδαία είναι η επιτυχία.


Είναι σαφές, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίζει την δική της αυτοκρατορία στην πετόσφαιρα. Από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το τελευταίο ματς άλλωστε, ο Σάββας Σάββα άρχισε να σκέφτεται την επόμενη χρονιά. Για να εδραιωθεί για τα καλά η αυτοκρατορία, πρέπει η βασίλισσα να έχει με το μέρος της το ΛΑΟ! Σήμερα είναι μέρα γιορτής και η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς αξίζει ένα κατάμεστο Ελευθερία, πανέτοιμο σαν από καιρό να αποθεώσει την ομάδα για τον καλπασμό της προς τον τίτλο!

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:00 και παρότι ο καθαρά αθλητικός αγώνας είναι φιλικού χαρακτήρα, αξίζει να πάτε από νωρίς και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα. Και όταν έρθει η ώρα, φυσικά να αποθεώσετε αυτούς που κρατάνε τα λάβαρα ψηλά!

Διαβάστε ακόμη: Τι περιλαμβάνει η βραδιά