Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ «Πιστεύουμε στη νίκη»

«Πιστεύουμε στη νίκη»

 


Αισιόδοξοι εμφανίζονται στην πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ για τον αποψινό αγώνα της β’ φάση στο CEV Cup, απέναντι στην Άμρισβιλ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της ομώνυμης πόλης. Η ομάδα μας θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει του επαναληπτικού στην Κύπρο σε δύο εβδομάδες και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο Χρίστος Προδρόμου πιστεύει ότι αυτό θα έρθει απόψε. Ασφαλώς πρόκειται για ένα ματς που οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ενώ ο αντίπαλος παίζει στην έδρα του.

«Προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περιμένουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πιστεύουμε στη νίκη», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο νεαρός κεντρικός της ομάδας μας. Παράλληλα πρόσθεσε πως «βρήκαμε αδυναμίες στην αντίπαλη ομάδα και θα ποντάρουμε σε αυτές, για να πάρουμε το καλύτερο».

Αισιόδοξος ο Χρίστος Προδρόμου για το ματς, έχει πίστη στην ομάδα ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα: «Αν πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απόψε θεωρώ ότι στη συνέχεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι μπορούμε θα το δώσουμε».

Σε ερώτηση μας για το Sporthalle Tellenfeld που η οροφή του είναι χαμηλή, μας είπε: «Η έδρα ίσως μας δυσκολέψει, είναι και χαμηλά το ταβάνι σε αντίθεση με τα δικά μας γήπεδα. Θα δούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα πως θα αντεπεξέλθουμε».

Χωρίς να προτρέχει κανείς στην ομάδα, ερωτηθείς για τον επαναληπτικό μας είπε: «Στην έδρα μας θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα και το γήπεδο μας θα τους δυσκολέψει πολύ και με τη βοήθεια μάλιστα του κόσμου μας».