Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι (Φωτορεπορτάζ)

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι (Φωτορεπορτάζ)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε απόψε τον Παφιακό στο κλειστό «Ελευθερία» με 3-2 σετ (27-25, 13-25, 25-18, 22-25, 15-10) και πήρε δύο πολύτιμους βαθμούς τους οποίους προσθέτει στη βαθμολογική της συγκομιδή.

Στο πρώτο σετ ο Παφιακός μπήκε δυνατά και κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με 6 πόντους 12-18 ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε αντίδραση, άρχισε σταδιακά να μειώνει και έφερε το σετ στον πόντο για να το διεκδικήσει και να το πάρει στο τέλος με 27-25.

Το δεύτερο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ο Παφιακός αντέδρασε, βρήκε συνεχόμενους πόντους και το κατέκτησε με 12 ολόκληρους πόντους διαφορά.

Στο τρίτο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν εξαιρετική και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει κερδίζοντας εύκολα με 23-15.

Ήταν σημαντικό για την ομάδα μας να πάρει το 4ο σετ για να πάρει τρίποντο από τον αγώνα ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο Παφιακός έδειξε πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι, αντέδρασε και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-22 σε ένα σετ το οποίο πήγαινε μέχρι το τέλος σχεδόν πόντο πόντο.

Στο τάι-μπρέικ η ομάδα του Σάββα Σάββα μπήκε αποφασιστικά. Έκτισε μία καλή διαφορά από την αρχή και έδειξε στο γήπεδο ποιος είναι το αφεντικό. Από τη στιγμή που πήρε προβάδισμα με 10-4 η νίκη δεν χανόταν. Όπερ και εγένετο. Το τελικό 15-10 στο 5ο σετ έδωσε τη σημαντική νίκη στο ντέρμπι στην ομάδα μας η οποία επιστρέφει νικηφόρα ύστερα από την ήττα σοκ από το Αποέλ. Επόμενη αντίπαλος η Αναγέννηση εκτός έδρας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο  Αχιλλέας Πετρακίδης είπε «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως κάθε χρόνο απέναντι σε αυτή την ομάδα. Έδειξε και σήμερα ο Παφιακός πόσο δυνατός είναι. Ευτυχώς καταφέραμε έστω με δυσκολία να κερδίσουμε . Σημασία έχουν οι νίκες και όχι η βαθμολογία. Προχωράμε ύστερα από μία απρόσμενη ήττα η οποία μας ταρακούνησε. Είμαστε καλύτεροι σήμερα και τα καταφέραμε».

Σε σχέση με τους τραυματισμούς και τα προβλήματα ανέφερε… «Ταλαιπωρήθηκε η ομάδα με τους τραυματισμού του Νικόλα και του Χρίστου, τραυματίστηκα και γω για λίγο. Ελπίζω ότι θα είναι καλά ο Νικόλας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τα πάντα».

Για τον επόμενο αντίπαλο, την Αναγέννηση… «Πρώτο μας μέλημα είναι να δούμε τους τραυματίες ώστε να έχουμε μία ομάδα συμπαγή εκεί στο εκτός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε ασφαλώς τη νίκη».

Για το φετινό πρωτάθλημα…«Έχουν ενδυναμωθεί όλες οι ομάδες. Ο Παφιακός θα είναι πάντα διεκδικητής. Ανεβαίνει και το Αποέλ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εκεί εμείς και ο Παφιακός».

Το φωτορεπορτάζ:

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: