Home ΑΡΧΕΙΟ SNIPER Κάντε τη δουλειά σας κ. Χαραλάμπους

Κάντε τη δουλειά σας κ. Χαραλάμπους

sniper


Το είδαμε κι αυτό. Να αρθρογραφούν εναντίων της προσπάθειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντα υπό την κάλυψη του “όποια ομάδα και αν ήταν”. Μάλιστα, σε συγκεκριμένη εφημερίδα υπάρχει σήμερα άρθρο, υπογεγραμμένο, που κακίζει την κίνηση του φίλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει τη σύνταξη του στην ομάδα που αγαπά.

Κ. Χαραλάμπους, αρχίζουμε με το προφανές: κάντε τη δουλειά σας και με την ΟΜΟΝΟΙΑ μην ασχολείστε. Προφανώς, δεν είστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, άρα το δεσμό που έχουμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορείτε ούτε να τον νιώσετε, ούτε να τον αντιληφθείτε. Με τον τρόπο που γράφετε, υποψιαζόμαστε πως είστε από εκείνους τους καναπέδες που μέχρι πέρσι δεν ασχολούνταν, αλλά στη μετά-Champions League εποχή τα ξέρουν όλα. Δεν θα μας πεις εσύ πως θα ξοδέψουμε τα λεφτά μας, τις συντάξεις μας, δεν θα μας πεις εσύ πως θα στηρίξουμε τις ιδέες με τις οποίες μεγαλώσαμε και στις οποίες πιστεύουμε.

Γιατί εκείνο που μας ενοχλεί περισσότερο είναι πως πριν 1 και 2 μήνες που ο κάθε παπάρας πολιτικός, ξόδευε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για να μας πείσει τι διάολο θέλει τελική η κρίση, ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ να μας μιλήσεις για φιλανθρωπικά ιδρύματα και αρκουδάκια της αγάπης. Ξέρουμε είναι πιο εύκολο να πεις την εξυπνοβλακεία σου στον συνταξιούχο, παρά στον πολιτικό, που αύριο μεθαύριο θα παίρνει το συντάκτη σου για να του βάλει χέρι. Μπράβο, την είπες την παπάτζα σου, έκανες εντύπωση στους λαστιχάριες φίλους σου, τώρα κάνε τη δουλειά σου, να κάνουμε εμείς τη δική μας.