Home SPORTS NEWS Ντιέγκο Κόστα ο λυτρωτής ξανά για τη Τσέλσι, ηττήθηκε από την Μπέρνλι...

Ντιέγκο Κόστα ο λυτρωτής ξανά για τη Τσέλσι, ηττήθηκε από την Μπέρνλι η Λίβερπουλ

costa


Όπως και στην 1η αγωνιστική έτσι και σε αυτήν, ο Ντιέγκο Κόστα ήταν ο λυτρωτής για την Τσέλσι, που πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του λίγο πριν το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Καπού στο 55ο λεπτό και οι “μπλε” ισοφάρισαν με τον Μπατσουαγί στο 80′. Ο Ισπανός επιθετικός “χτύπησε” στο 87ο λεπτό για το 1-2.

Πρώτη νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε η Τότεναμ, που επιβλήθηκε 1-0 με γκολ του Γουανιάμα της Κρίσταλ Πάλας. Την ήττα με 2-0 από την Μπέρνλι εκτός έδρας δέχθηκε η Λίβερπουλ. Οι “κόκκινοι”, που ήταν καλύτεροι έχοντας την κατοχή και πολλά σουτ στην αντίπαλη εστία, έμειναν μόλις από το 2ο λεπτό πίσω στο σκορ με τέρμα του Βόουκς, ενώ στο 37΄ο Γκρέι πέτυχε 2-0.

Νίκη στην έδρα της Γουέστ Μπρόμ και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Έβερτον. Για τους γηπεδούχους σκόραρε στο 9ο λεπτό ο ΜακΌλεϊ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μιραλάς ισοφάρισε. Ο Μπάρι στο 60ο λεπτό πέτυχε το 2-1, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην Έβερτον.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Λέστερ, η Χαλ κέρδισε και την Σουόνσι. Οι Μαλόνεϊ και Ερνάντεθ σκόρερ για τους νεοφώτιστους στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων:
Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2
Μπέρνλι – Λίβερπουλ 2-0
Γουέστ Μπρομ – Έβερτον 1-2
Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1-0
Σουόνσι – Χαλ 0-2

Διαβάστε ακόμη:
– Σόου Ζλάταν στην επιστροφή Πογκμπά
– Από δύο γκολ οι Αγκουέρο και Νολίτο στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι

Στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις: