Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Ανδρέας για την παγκόσμια μέρα παιδιού: «Σκεφτείτε πόσο καλύτερα μπορούν να...

Ο Ανδρέας για την παγκόσμια μέρα παιδιού: «Σκεφτείτε πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα…»


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του παιδιού, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, στέλνει μέσω των Social Media ένα ανθρώπινο μήνυμα.

Η ανάρτηση του:

Παγκόσμια ημέρα παιδιού σήμερα. Ναι, όλοι αγαπάμε τα παιδιά μας και προσπαθούμε να τους προσφέρουμε το καλύτερο, στο μέτρο του δυνατού για τον καθένα μας.
Είναι καλό, όμως, μέσα στην γεμάτη απαιτήσεις καθημερινότητά μας, να μην ξεχνάμε ότι μπορούμε, όποτε βρίσκουμε την ευκαιρία ή όποτε έχουμε τη δυνατότητα, να κάνουμε έστω και κάτι πολύ μικρό για παιδάκια που περνάνε δύσκολα. Δεν είναι μόνο σε χώρες με χαμηλή ανθρώπινη ανάπτυξη που υπάρχει πρόβλημα.
Ακόμη και στις πιο ανεπτυγμένες κοινωνίες και στην κοινωνία της Κύπρου, ειδικά τώρα στην εποχή της πανδημίας, υπάρχουν φτωχές οικογένειες ή παιδιά που, για διάφορους λόγους, στερούνται βασικές ανάγκες και δικαιώματα και χρειάζονται την ανθρώπινη κατανόηση, βοήθεια και υποστήριξη.
Σκεφτείτε πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα εάν καλλιεργήσουμε στην κουλτούρα μας τη συνήθεια να προσφέρουμε τακτικά και με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτά τα παιδάκια να ονειρευτούν μια φυσιολογική ζωή και ένα καλύτερο αύριο.