Home FANS Θα την θυμάται για πολλά χρόνια την επίσκεψη του στο στάδιο “Άλφαμεγα”...

Θα την θυμάται για πολλά χρόνια την επίσκεψη του στο στάδιο “Άλφαμεγα” ο μικρός!

Ο μικρός φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα θυμάται για πολλά χρόνια την πρώτη του επίσκεψη στο Στάδιο “Άλφαμεγα” για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπήμενη του ομάδα την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Όλοι το γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να σε κάνει να κλάψεις, να χαρείς, αλλά και να σου προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις όπως έγινε και μετά το πέρας του ντέρμπι στο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΟΜΟΝΟΙΑ, όταν ένας μικρός φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκλαψε από συγκίνηση για το δώρο που πήρε από τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Συγκεκριμένα ο μικρός φίλος της ομάδας μας ετοίμασε ένα πλακάτ με το οποίο ζητούσε την φανέλα του Διεθνή Κύπριου επιθετικού, με τον ποδοσφαιριστής της ομάδας μας φυσικά να μην του χαλάει χατίρι, αφού πήγε και του την έδωσε ο ίδιος στα χέρια.

Ο μικρός μετά από αυτή την όμορφη πράξη του “Κάκκου” δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης του και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που έπαιξε και στην Cytavision κάνει το γύρω του διαδικτύου και… φυσικά τα κολακευτικά σχόλια για τον Κακουλλή και για την κίνηση που έκανε να είναι πάρα πολλά.

 

Δείτε το βίντεο:

@marios88vas♬ πρωτότυπος ήχος – Marios Vasiliou