Home TOP NEWS Πολλαπλά οφέλη

Πολλαπλά οφέλη


Πολλαπλά οφέλη θα λέγαμε ότι έχει η χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0, παιχνίδι που αφορούσε την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ντέρμπι για το φετινό πρωτάθλημα και ήρθε σε ένα σημείο που η ομάδα ήταν στημένη στον τοίχο, βαθμολογικά ομιλούντες.

Πρώτα από όλα, μιλάμε για τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τα μαζεμένα κακά αποτελέσματα μας άφησαν εκτός εξάδας και πλέον τρέχουμε για να προλάβουμε. Παίζοντας μια ομάδα που βρίσκεται ακριβώς μια θέση από πάνω μας, η νίκη για να ροκανίσουμε τις αποστάσεις ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία. Η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται ένα βαθμό μακριά, έχοντας ωστόσο παιχνίδι λιγότερο με τον Απόλλωνα, ενώ Ανόρθωση και Σαλαμίνα έχασαν βαθμούς, και πλέον βρίσκονται τέσσερις και τρεις βαθμούς μακριά, αντίστοιχα.

Δεύτερο σε σημαντικότητα κέρδος, είναι αυτό της ψυχολογίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πραγματοποιεί καλή πορεία και αυτό πρέπει να είναι αντιληπτό από όλους, από τους οπαδούς μέχρι τον τελευταίο που βρίσκεται στο οικοδόμημα. Η ομάδα δεν είχε νικήσει παιχνίδι με ομάδα της εξάδας και αυτό προβλημάτισε αρκετά για το τι μπορούμε να κάνουμε φέτος. Μια νίκη και ένα αποτέλεσμα δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν την εικόνα, αυτό παραδέχτηκε και ο κόουτς, ωστόσο ας είναι η αρχή.

Τέλος, το παιχνίδι βοήθησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν και αυτοί τα πάνω τους. Κάνουμε αρχή με τον Κατελάρη που άκουσε πολλά μετά την αποβολή που δέχτηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής σκόραρε και έκανε ένα καλό παιχνίδι, χαρίζοντας στην ομάδα μας την νίκη με το γκολ του. Ο Μόντες βρέθηκε στην αρχική εντεκάδα για πρώτη φορά με τον Αναστασίου στον πάγκο, ενώ ο Κολοβός με το που πέρασε στον αγώνα, έδωσε την πρώτη του ασίστ. Αφήσαμε τελευταίο τον Μεχίας, ο οποίος όταν χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε το μηδέν παθητικό.

Όλα τα πιο πάνω δεν θα έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα αν δεν συνδυαστούν με ανάλογη συνέχεια. Προσγειωμένα λοιπόν, συνέχεια στην δουλειά, για να μπορέσουμε να κάνουμε κι άλλες τέτοιες νίκες…