Home TOP NEWS Θα ψάξουν για κάτι πολύ καλό

Θα ψάξουν για κάτι πολύ καλό

Στην ομάδα μας συνεχίζονται εντατικά οι διεργασίες για το κομμάτι του προγραμματισμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Ήδη από την ομάδα μας αποχώρησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, κάποιοι άλλοι ανανέωσαν, άλλοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, ενώ το περασμένο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιήσε και την πρώτη της κίνηση με την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε.

Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι συνεχώς στο ψάξιμο για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους και τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να ενισχύσουν το “τριφύλλι”.

Πέραν από τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν για να δώσουν το κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι και την επίθεση, θα ψάξουν και για κάτι πολύ καλό στην άμυνα και για τον αντί-Χούμποτσαν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν σε σχέση με τις άλλες δύο που προηγήθηκαν είχε αστάθιες στην μεσοαμυντική γραμμή και σίγουρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα θέλουν να σουλουπώσουν την κατάσταση φέρνοντας ένα πολύ καλό αμυντικό που θα πλαισιώσει τους Λανγκ, Γιούστε και Παναγιώτου.

Είναι στην αναζήτηση αυτού του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν θα γίνει βεβιασμένη κίνηση αφού θέλουν αυτός που θα έρθει να μπορεί να δώσει το έξτρα στο ανασταλτικό κομμάτι και να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να “χτίσει” ξανά μια “γρανιτένια” άμυνα.