Home TOP NEWS Εξαιρετικά σημαντικός σε αυτή τη φάση

Εξαιρετικά σημαντικός σε αυτή τη φάση


Κατέγραψε συμμετοχή ύστερα από καιρό ο Μπασιρού. Στο τελευταίο ντέρμπι με το Αποέλ μπήκε για να δώσει, για λίγα λεπτά, βοήθεια στον χώρο του κέντρου, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά δύο μήνες προηγουμένως. Τα πήγε καλά στο ντέρμπι στον χρόνο που αγωνίστηκε.

Η διακοπή ήταν ευεργετική για τον Φουάντ Μπασιρού ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος να στηρίξει κι αυτός την προσπάθεια της ομάδας. Είεχε το χρόνο του, αγωνίστηκε και στο φιλικό παιχνίδι με την Αγία Νάπα και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Αν σκεφτεί κανείς τις συνεχόμενες συμμετοχές και την καταπόνηση των Κούσουλου και Χαράλαμπου, το γεγονός ότι ο αρχηγός είναι ήδη χρεωμένος με δύο κάρτες και είναι στο όριο για να χάσει παιχνίδι, εύκολα γίνεται αντιληπτό το πόσο χρήσιμος μπορεί να αποδειχθεί ο Μπασιρού σε αυτό το στάδιο.

Ενδέχεται να αποδειχθεί η πιο σημαντική επιστροφή λίγο πριν το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο Αναστασίου θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος και ήσυχος διότι έχει στη διάθεση του έναν αξιόπιστο ποδοσφαιριστή σε μία θέση με, ομολογουμένως, περιορισμένες ποιοτικά επιλογές.