Home TOP NEWS Μόνο ο Κούσουλος

Μόνο ο Κούσουλος


Η ομάδα μας προετοιμάζεται για το σημαντικό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA με την Πάφο FC, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (31/03).

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Γιάννης Αναστασίου, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και ο Ιωάννης Κούσουλος. Ο Διεθνής Κύπριος μεσοαμυντικός να σημειώσουμε ότι, είναι ο μοναδικός ενδεκαδάτος ποδοσφαιριστής που είναι στο όριο καρτών.

Ο Κούσουλος δέχθηκε κίτρινη κάρτα στα παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΚ, ενώ στο 90λέπτο που αγωνίστηκε με τον Αποέλ και το οποίο ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές “μονομαχίες” και μαρκαρίσματα, τα κατάφερε να το βγάλει “καθαρά” και δεν συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Στο πρωτάθλημα ακολουθούν δυνατά παιχνίδια όπως το επικείμενο με την Πάφο FC και ο Κούσουλος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός για να μην δεχθεί κίτρινη κάρτα που θα του στερήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά αυτό το έχει κατά νου ο κ. Αναστασίου ο οποίος δίνει χρόνο σε Κασάμα και Μπασιρού θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους έχει έτοιμους, όταν θα χρειαστεί να αντικαταστήσουν κάποιο από την μεσαία γραμμή.