Home TOP NEWS Στα δικά μας “πόδια” η εκπλήρωση των στόχων!

Στα δικά μας “πόδια” η εκπλήρωση των στόχων!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για το εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ με την Πάφο FC.


Μετά το “αιώνιο” ντέρμπι και τη νίκη της ομάδας μας, αναλύσαμε αρκετά τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, ενώ γράψαμε τα οφέλη μιας ενδεχόμενης νίκης απέναντι στην επόμενη αντίπαλο μας, την Πάφο, αν δούμε μάλιστα και τα παιχνίδια που θα υπάρχουν σε αυτή την αγωνιστική.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ στοχεύουν μια καλή θέση στην βαθμολογία που θα μας επιτρέψει να βγούμε στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, την κατάκτηση του κύπελλου για τρίτη σερί χρονιά κι αν της το επιτρέψουν οι συνθήκες να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα.

Φυσικά για να γίνουν τα πιο πάνω, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα κληθούν να δείξουν την ποιότητα τους, να παρουσιάζονται σε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα και πάθος, κάτι που αν πράξουν είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουν να πετύχουν και τους στόχους που έχουν ενώπιον τους.

Ναι, είναι σημαντικό το τι κάνουν και οι αντίπαλοι μας σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος, ωστόσο στα παιχνίδια που απομένουν, έξι στο πρωτάθλημα, δύο ή τρία στο κύπελλο, η μπάλα θα είναι αποκλειστικά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας κι απ’ αυτούς θα εξαρτηθεί και η πορεία μας στις εγχώριες διοργανώσεις.