Home ΚΥΠΡΟΣ Νέα αυστηρότερα μέτρα ανακοινώνει σε λίγο η κυβέρνηση…

Νέα αυστηρότερα μέτρα ανακοινώνει σε λίγο η κυβέρνηση…


Η ανυπακοή των πολιτών να εφαρμόσουν σωστά το μέτρο της κατ’ εξαίρεσης μετακίνησης, προσπαθώντας μάλιστα να ξεγελάσουν τις αρχές, φαίνεται πως δεν αφήνει άλλη επιλογή στην Κυβέρνηση από το να προχωρήσει με πιο αυστηρά μέτρα, προκειμένου να περιοριστεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

Από Cyprustimes.com

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ανακοινώσεις στις οποίες θα προβεί ο Υπουργός Υγείας στις 15:20 τελικά, θα κινούνται σε δύο άξονες.

Από τη μία, αυτόν του πιο αυστηρού ελέγχου στις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις και κατ’ επέκταση του περιορισμού παραχώρησης άδειας ανά άτομο και από την άλλη στην επιβολή πιο αυστηρών ποινών στους παρανομούντες.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται και τροποποίηση στον τρόπο χρήσης του έγγραφου που αφορά την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για συγκεκριμένες ομάδες.

Τα μέτρα που θα ανακοινωθούν δεν αποκλείεται επηρεάσουν ως ένα βαθμό και τη λειτουργία κάποιων επιχειρήσεων.

Η διάσκεψη του Υπουργού Υγείας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 3 και μεταφέρθηκε 20 λεπτά μετά, ενδεικτικό του ότι η Κυβέρνηση -όπως αναφέρουν και οι πληροφορίες- κάνει συνεχείς ασκήσεις επί χάρτου μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Περισσότερα σε λίγο…