Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κανένα πρόβλημα, να την πάρει ο Καρυπίδης!

Κανένα πρόβλημα, να την πάρει ο Καρυπίδης!


Επιστολή για να καλύψει το γεγονός πως έδωσε κόκκινη στο Μπόρδα, ενώ θα έπρεπε να την δώσει στον Καρυπίδη, έχει ήδη στείλει ο διαιτητής Κώστας Ψευδιώτης. Ο ρεφ με αυτό τον τρόπο θέλει να αναγνωρίσει το λάθος που έκανε και προκάλεσε μια αναστάτωση.

Πολύ καλά κάνει ο διαιτητής, αφού η κόκκινη (που δεν γίνεται να εξαφανιστεί ως δια μαγείας) έπρεπε να δωθεί στο Καρυπίδη. Ο Ελλαδίτης αμυντικός είναι που πρέπει να χάσει τα επόμενα δυο παιχνίδια και όχι ο Μπόρδα! Τονίζουμε ξανά πως η κόκκινη δεν είναι δυνατόν να εξαφανιστεί, αν κάθε φορά που δινόταν λανθασμένη κόκκινη σβηνόταν, το άθλημα θα καταντούσε πανηγύρι.

Όπως αναφέρει το trifylli.net, υπάρχει και προηγούμενο με την περίπτωση Jason Δημητρίου. Τότε αντί του Σεράν είχε δεχθεί κάρτα ο Κύπριος διεθνής. Ο ρεφ του αγώνα απέστειλε παρόμοια επιστολή και ο Jason αγωνίστηκε κανονικά στον επόμενο αγώνα. Έχουμε ένα προαίσθημα πως μόλις ο Ψευδιώτης καταλάβει πως η δικαστική είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τιμωρήσει τον Καρυπίδη αν πάρει τέτοια επιστολή, θα μετανιώσει και θα ανακαλέσει. Η επιστολή πάντως έχει ήδη σταλεί και θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο αν δεν μεταφερθεί η ποινή στο Καρυπίδη.