Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Καλύπτει το Αποέλ ο Υπεύθυνος του Αθλητικού τμήματος του ΡΙΚ

Καλύπτει το Αποέλ ο Υπεύθυνος του Αθλητικού τμήματος του ΡΙΚ


Όταν η τραγικότητα ενός ανθρώπου φτάνει στο υπέρτατο σημείο εμφανίζονται μπροστά μας συμπεριφορές όπως αυτή του υπεύθυνου του αθλητικού τμήματος του ΡΙΚ, Σάββα Αριστοδήμου.

Ωσάν πιστός στρατιώτης της διοίκησης Πετρίδη, ο Αριστοδήμου τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα της επικοινωνιακής πολιτικής του Αποέλ και λειτουργεί ως ο καλύτερος υπηρέτης της.

Το Αποέλ λοιπόν, όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες το βράδυ, έκλεισε την πόρτα στον Ανδρέα Γεωργιάδη, αθλητικογράφο του ΡΙΚ, ο οποίος θα ήταν παρών χθες βράδυ στον αγώνα με την Βασιλεία.

Να σημειωθεί ότι αναφορά στο γεγονός έγινε και από οπαδικές ιστοσελίδες του Αποέλ.

Ύστερα από όλες τις αντιδράσεις που φυσιολογικά υπήρξαν από τους εκπροσώπους του αθλητικού τύπου, φαίνεται πως η διοίκηση του Αποέλ, σωστά σκεπτόμενη, διόρθωσε το λάθος της επικοινωνώντας με τον συγκεκριμένο αθλητικογράφο αναιρώντας την απόφαση της.

Και ερχόμαστε στον Σάββα Αριστοδήμου, τον υπεύθυνο στο ΡΙΚ για την αθλητικής μας ενημέρωσης, εργαζόμενο στο κρατικό μας κανάλι τον οποίο εμείς πληρώνουμε και τον οποίοβλέπουμε να μας αραδιάζει το μέγιστο ψέμα θέλοντας να καλύψει τον άτσαλο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται η ομάδα του.

Ο γνωστός Αποελίστας, ο οποίος έχει προκαλέσει με τις αναρτήσεις του κατα καιρούς, ανήρτησε σήμερα…

«Δεν εκδιώχθηκε ούτε απαγορεύτηκε η είσοδος σε αθλητικογράφο του ΡΙΚ από οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση σε σχέση με προσέχεις αγώνες. Ωστόσο, ξεκαθαρίζουμε ότι το ΡΙΚ αποφασίζει ποιοι παρουσιάζουν ή μεταδίδουν ποδοσφαιρικούς αγώνες.#Cybc #Cyprus»

Την αλήθεια την γνωρίζει πολύ καλά ο Σάββας Αριστοδήμου και συνειδητά αναφέρει όσα αναφέρει. Είναι καλό να γνωρίζει και ο κόσμος την αλήθεια!