Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψάχνει τον αντι-Νούνο

Ψάχνει τον αντι-Νούνο

ns015389


Από την στιγμή που η επιτροπή διαιτησίας άκουσε το αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για προστασία του Νούνο Ασσίς από τα δολοφονικά κτυπήματα και τον έστειλε στην κερκίδα, ο Τόνι Σαβέφσκι είναι υποχρεωμένος να ψάξει για τον αντικαταστάτη του.

Αν η συζήτηση αυτή γινόταν πριν από 2 εβδομάδες, θα θεωρούσαμε δεδομένο πως θα υπάρξει απλή αλλαγή προσώπων και τη θέση του Πορτογάλου θα πάρει ένας μέσος. Αφού όμως στο Ηλίας Πούλλος υπάρχει νέο αφεντικό, όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Σενάριο Πρώτο: Χαφ έξω, χαφ μέσα

Η πρώτη επιλογή που έχει ο Τόνι Σαβέφσκι είναι να διατηρήσει το σχηματισμό της ομάδας ίδιο και να περάσει στη θέση του Ασσίς ένα μέσο. Σε αυτή τη περίπτωση το προβάδισμα έχει ο Μπρούνο Αγκουϊάρ που επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στους αγωνιστικούς χώρους. Πιθανότητες διατηρεί και ο Ζοάο Άλβες, που λόγω της απότομης απώλειας κιλών όμως (ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα) μοιάζει προς το παρών ευάλωτος στους τραυματισμούς. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως περιμένουν πολλά από αυτόν.

 

Σενάριο Δεύτερο: Χαφ έξω, επιθετικός μέσα και 4-4-2

Είναι πιθανόν ο αντικαταστάτης του Ασσίς να είναι επιθετικός και η ΟΜΟΝΟΙΑ να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Δίπλα στο Φρέντι αρκετές πιθανότητες έχει να ξεκινήσει ο Αντρέ Άλβες, που χρωστάει καλές εμφανίσεις! Οι δυο τους θα κάνουν την επίθεση της ομάδας πολύ επικίνδυνη και δεν θα επιτρέψουν στα αντίπαλα μπακ να ανεβαίνουν. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Σκέμπρι, ένας παίκτης του οποίου η φυσική θέση είναι δεύτερος επιθετικός και να κινείται πίσω από τον Φρέντι.