Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δ.Σ.: “Ο στόχος δεν είναι η τιμωρία αλλά η ευαισθητοποίηση”

Δ.Σ.: “Ο στόχος δεν είναι η τιμωρία αλλά η ευαισθητοποίηση”

img_6035


Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου για την ψεσινή συνεδρία. Όπως τονίζεται, λήφθηκαν συγκεκριμένα μέτρα τα οποία τα κοινοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους και δεν θα  δημοσιοποιηθούν. Το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές είναι πως τέτοιες εμφανίσεις, ανάλογες με αυτή του Σαββάτο δεν είναι πλέον αποδεκτές!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας, στην ψεσινή του τακτική συνεδρία, συζήτησε εκτεταμένα την παρουσία της ομάδας μας στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Δόξα στο στάδιο Αμμόχωστος. Το σώμα ενημερώθηκε για επαφές και συζητήσεις που έκανε η Εκτελεστική Επιτροπή και η Εφορία ποδοσφαίρου μετά την άσχημη εμφάνιση και τις νέες απώλειες βαθμών στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την απόφαση για λήψη συγκεκριμένων μέτρων, τα οποία και θα κοινοποιηθούν στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Τα μέτρα αυτά φέρνουν άπαντες ενώπιων των ευθυνών τους και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι εμφανίσεις ανάλογες με αυτές του περασμένου Σαββάτου δεν είναι αποδεκτές σε μια ομάδα του εκτοπίσματος της Ομόνοιας αλλά ούτε από την Διοίκηση και τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, υπενθυμίζουν σε όλους ότι οι ευθύνες όλων όσων ανήκουν στην οικογένεια του μεγαλύτερου σωματείου της Κύπρου είναι τεράστιες.

Τα μέτρα αυτά δεν θα δημοσιοποιηθούν, καθώς πρόκειται για εσωτερικά ζητήματα που πρέπει να παραμείνουν εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας. Ο στόχος δεν είναι η τιμωρία αλλά η ευαισθητοποίηση και η καλύτερη αγωνιστική παρουσία της ομάδας στους επόμενους αγώνες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος μας, που για ακόμα μια φορά ήταν δίπλα στην ομάδα, είναι απογοητευμένος και πικραμένος από το αποτέλεσμα αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας στον αγώνα με την Δόξα. Παρόλα αυτά, είναι καθήκον μας να συνεχίσουμε την στήριξη στην ομάδα μας, αφού έχουμε στόχους και πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να τους κυνηγήσουμε μέχρι και τον επόμενο Μάιο.