Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο καλό και να μας γράφεις, κύριε 2012

Στο καλό και να μας γράφεις, κύριε 2012

img_3277


Φεύγει ένα έτος στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε δυο τίτλους. Κι όμως δεν θέλει κανείς να το θυμάται! Αγωνιστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τις καλές και τις κακές της στιγμές. Εκείνο όμως που στιγμάτισε την χρονιά ήταν ασφαλώς τα οικονομικά προβλήματα.

Προβλήματα τα οποία έφεραν απομακρύνσεις από το ρόστερ (Καρυπίδης, Αλωνεύτης, Παβίτσεβιτς), προβλήματα τα οποία μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και την αγωνία του κόσμου, προβλήματα που έφεραν μικρή στάση στις προπονήσεις,  ακόμα και διοικητικές ανακατατάξεις αφού παρελθόν εδώ και καιρό είναι ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Όπως και να έχει, το 2012 έφερε και κάποια θετικά. Όπως την (επιτέλους) ρεαλιστική, προσγειωμένη στάση της διοίκησης από τη μέρα που έφυγε ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, όπως την αναγνώριση της ανάγκης για διαφάνεια (αν και στο θέμα δάνειο θα μπορούσαν να έβγαιναν περισσότερες πληροφορίες, εκτός κι αν περιμένουν πρώτα την έγκριση), όπως τη συσπείρωση του κόσμου με το σωματείο για να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ευτυχώς για μας, ο χρόνος φεύγει αισιόδοξα. Πρώτον γιατί αγωνιστικά ο Σαβέφσκι έχει κάνει την ομάδα ελκυστική (άποψη μας είναι πως παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο) και δεύτερον γιατί έχουν γίνει ουσιαστικές και γενναίες κινήσεις προς την οικονομική εξυγίανση. Στον αγύριστο λοιπόν 2012, 2013 ελπίζουμε να είσαι καλύτερος μαζί μας! Εμείς πάντως θα δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση.